Eija Ranua
17.10.2022 klo 13:14
Uutinen

Pirkanmaan Yrittäjät palvelee – roolimuutoksia toimistolla

Uusi asiantuntija palveluksessanne: Eija Ranua aloittaa Pirkanmaan Yrittäjien viestinnässä 

Uusi viestinnän asiantuntija, Eija Ranua on aloittanut Pirkanmaan Yrittäjissä maanantaina 3.10. Eijalla on laaja kokemus viestinnästä ja markkinoinnista. Hän on toiminut mm. valokuvaus- ja videokuvausalan yrittäjänä sekä markkinoinnin vastuurooleissa niin B2B, B2C kuin järjestösektorillakin. 
 
Uuden viestinnän asiantuntijan myötä kykenemme panostamaan entistä paremmin jäsen-, luottamushenkilö- sekä mediaviestinnän laatuun ja tehokkuuteen. Haluamme tavoittaa monikanavaisella viestinnällämme kaikki ikäluokat sekä nostaa samalla yrittäjiemme hienoja tarinoita esiin. Haluamme kertoa reaaliaikaisesti niin tekemästämme vaikuttamistyöstä kuin tulevista tapahtumistammekin. Viestinnän asiantuntija tukee muita järjestömme vastuualueita. 

Muita roolimuutoksia

Toimenkuvia on kirkastettu tukemaan Pirkanmaan Yrittäjien strategiaa.

Sisäisen kehitystyömme tuloksena, voimmekin iloksemme kertoa Tanja Mäkysen uudesta roolista jäsenpalvelujen asiantuntijana. Jäsenpalvelun ja -huollon lisäksi Tanja kehittää jäsenkoulutustemme ja -tapahtumiemme sisältöä, jäsenetujamme sekä koordinoi jäsenmyyntiä. Tanja Mäkynen palvelee jäsenyyteen liittyvissä asioissa sekä kertoo mielellään myös palveluistamme ja eduistamme

Järjestöpäällikkö Sari Järvelin vastaa paikallisyhdistystoiminnasta ja kehittää yhteistyötä kuntien elinkeinopalveluiden ja paikallisten yrittäjien kanssa. 

Muita roolimuutoksia aluejärjestössämme ovat elinkeinoasioidemme päällikkö Maria Virtasen siirtyminen uusiin haasteisiin lokakuun aikana. Kiitämme Mariaa upeasta 5 vuoden työurasta Yrittäjillä ja toivotamme menestystä jatkoon! Marian vastuulla olleista elinkeinoasioista ja sidosryhmäyhteistyöstä tiedotamme lähiviikkoina tarkemmin. 

Pirkanmaan Yrittäjien toimistolla sinua palvelevat myös toimistopäällikkö Pia Peltonen, ICT-asiantuntija ja tapahtumakoordinaattori Kimmo Pesola sekä toimitusjohtaja Jenni Pöllänen

Ole meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Jenni Pöllänen  
Toimitusjohtaja  
+358 46 876 3394  
jenni.pollanen(at)yrittajat.fi   

Eija Ranua  
Viestinnän asiantuntija 
+358 50 505 8645  
eija.ranua(at)yrittajat.fi  

Sari Järvelin  
Järjestöpäällikkö  
+358 50 531 1131  
sari.jarvelin(at)yrittajat.fi  

Tanja Mäkynen  
Jäsenpalveluasiantuntija
+358 50 589 8555  
tanja.makynen(at)yrittajat.fi  

Pia Peltonen  
Toimistopäällikkö  
+358 50 351 6681  
pia.peltonen(at)yrittajat.fi  

Kimmo Pesola  
ICT-asiantuntija, tapahtumakoordinaattori
+358 50 599 5626  
kimmo.pesola(at)yrittajat.fi