3.11.2022 klo 20:23
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden puheenjohtaja Mika Mattila Muhokselta

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät valitsee maakunnan 27 paikallisyhdistyksen puheenjohtajien joukosta kerran vuodessa Vuoden puheenjohtajan. Valintaa tehdessä arvioidaan paikallisyhdistyksen ja puheenjohtajan toimintaa, jäsenmäärän kehittymistä erityisesti uusien yritysten jäsenmäärän osalta, kuntayhteistyötä, viestintää ja vuorovaikutusta. Tarkasteluajanjaksona on toimintavuosi, avaa valintakriteerejä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen.

Muhoksen Yrittäjissä on puheenjohtaja Mika Mattilan johdolla tehty aktiivista kuntayhteistyötä järjestämällä yhteisiä tilaisuuksia, joissa on keskusteltu yrittäjien, kuntapäättäjien ja asiantuntijoiden kanssa kunnan elinvoimasta. Vuorovaikutus kuntaan ja jäsenyrittäjiinkin päin on ollut aktiivista.

Kiitosta Muhoksen Yrittäjien puheenjohtaja saa erityisesti siitä, että hän haluaa kutsua kaikki Muhoksella toimivat yrittäjät mukaan Muhoksen Yrittäjien toimintaan. Muhoksen Yrittäjien uusista jäsenistä puolet on tullut puheenjohtajan vinkkauksen kautta, sanoo Riikonen.

Muhoksen Yrittäjien puheenjohtaja Mika Mattilan johdolla yhdistys toimii aktiivisesti ja tekee hyvää yhteistyötä niin aluejärjestön kuin Suomen Yrittäjien kanssa. Suomen Yrittäjien asiantuntijat ja aluejärjestön edustajat ovat saanet kutsun vierailla Muhoksen Yrittäjien tilaisuuksissa. Puheenjohtaja on aktiivisesti osallistunut Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien luottamushenkilöille kerran kuukaudessa järjestettyyn yhteiseen tunnin mittaiseen keskustelutuokioon Perjantai Porinoihin. Puheenjohtaja on toiminut aktiivisesti ja huolehtinut uusien ja järjestöön kuulumattomien yrittäjien ja yritysten mukaan saamisesta. Erityisesti puheenjohtaja Mika Mattilan positiivinen asenne saa kiitosta, tiivistää valintaa Riikonen.

Lisätietoja:
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
puheenjohtaja Jussi Riikonen
jussi.riikonen@yrittajat.fi
p. 040 3100 501.