2.11.2023 klo 17:45
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden puheenjohtaja Risto Huovinen Oulusta

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät valitsee maakunnan 27 paikallisyhdistysten puheenjohtajien joukosta kerran vuodessa Vuoden puheenjohtajan. Valintaa tehdessä arvioidaan paikallisyhdistyksen ja puheenjohtajan toimintaa, jäsenmäärän kehittymistä erityisesti uusien yritysten jäsenmäärän osalta, kuntayhteistyötä, viestintää ja vuorovaikutusta. Tarkasteluajanjaksona on toimintavuosi, avaa valintakriteerejä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen.

Oulun Yrittäjät on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien suurin paikallisyhdistys lähes 1 400 yrittäjän jäsenmäärällään. Oulun Yrittäjien puheenjohtajana toimii yrittäjä Risto Huovinen huonekaluliike Oulun Kalustehalli Oy:n omistaja. Oulun Yrittäjät toimii ja vaikuttaa aktiivisesti. Yhdistys järjestää säännöllisesti jäsenyrittäjille aamukahvitilaisuuksia. Oulun Yrittäjissä on tehty pitkään jäntevää yhteistyötä elinkeinotoimijoiden ja kuntapäättäjien kanssa. Tuttu Yrittäjä -hanke on yksi konkreettinen yhteistyön tulos. Oulun Yrittäjissä on puheenjohtaja Risto Huovisen johdolla aktiivisesti tuotu esille yrittäjänäkökulmaa kaupungin kehittämiseen ja tulostakin on syntynyt.

Kiitosta Oulun Yrittäjien puheenjohtaja saa erityisesti siitä, että hän kannustaa hallituksen jäseniä työskentelemään kohti yhteistä tavoitteellista päämäärää ja hänen rinnallaan on tilaa myös muilla hallituksen jäsenille tehdä asioita. Oulun Yrittäjien puheenjohtajan luotsaama yhdistys toimii aktiivisesti ja tekee hyvää yhteistyötä, niin aluejärjestö Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanssa. Risto Huovinen on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja ja luotettava yhteispelinrakentaja, tiivistää valintaa Riikonen.

Lisätietoja:

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
puheenjohtaja Jussi Riikonen
jussi.riikonen@yrittajat.fi
p. 040 3100 501.