YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Yrittäjä Tero Niemelän luotsaama porvoolainen Brione Oy palkittiin Vuoden Alihankkija -tunnustuksella tiistaina Alinhankinta-messuilla. Kuva: Iina-Kaisa Viheriävaara / Itäväylä
1.10.2024 klo 10:45
Uutinen

Porvoolainen ohutlevyosaaja Brione pokkasi Vuoden Alihankkijan palkinnon

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry on myöntänyt palkinnot vuoden 2024 Alihankkijalle ja Päähankkijalle. Tunnustukset julkistettiin 1.10.2024 Alihankinta-messujen avajaisissa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Vuoden 2024 Alihankkijaksi valittiin porvoolainen Brione Oy, joka on ohutlevyosiin ja kevyisiin metallirakenteisiin erikoistunut teollisuuden sopimusvalmistaja. Yritys tarjoaa asiakkailleen kaikki palvelut tuotteiden suunnittelusta toimitukseen saakka.

Brionella on selkeä kansainvälistymisstrategia, joka keskittyy kasvamiseen erityisesti pohjoismaisilla markkinoilla. Tällä hetkellä noin viidesosa yrityksen tuotannosta menee vientiin. Laaja asiakaskunta koostuu muun muassa tukkuliikkeistä, kone- ja laitevalmistajista, rakennus-, pakkaus- ja sähköteollisuuden toimijoista, räätälöityjä ratkaisuja etsivistä suunnittelijoista sekä teknologia-alan yrityksistä.

”Brione on innovatiivinen ja rohkea alansa edelläkävijä, joka panostaa uusimpaan teknologiaan, tuotekehitykseen ja laatuun. Taloudellinen kannattavuus, huippuluokan toimitusvarmuus ja poikkeuksellisen korkea asiakastyytyväisyys ovat selkeitä osoituksia siitä, että asioita on tehty oikein”, perustelee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Janne Lehtimäki valintaa.

Palkintovaliokunta arvosti myös sitä, että yritys ottaa vastuullisuuden ja kestävän kehityksen esimerkillisesti huomioon kaikessa päätöksenteossaan. Brione on sitoutunut pienentämään omaa hiilijalanjälkeään ja pyrkii auttamaan myös asiakkaitaan olemaan entistä vastuullisempia.

“Kilpailukykymme syntyy syvässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, tätä kutsutaan aidoksi kumppanuudeksi. Vuoden Alihankkijan palkinto on suuri kunnianosoitus ja huipentuma Brionen 25-vuotiselle taipaleelle, ja tähän pisteeseen ei olisi päästy ilman huippuluokan henkilökuntaa. Aina kannattaa kehittää!” toteaa yrittäjä Tero Niemelä.

Vuoden Päähankkijana palkittiin Framery Oy.

Teksti: Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry