YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

2.9.2024 klo 19:08
Uutinen

Porvoon Vuoden Yrittäjä haussa

Porvoon Yrittäjien vuosittain jakama yrittäjäpalkinto, Vuoden yrittäjä jaetaan lokakuussa jo 44. kerran. Tänäkin vuonna kuka tahansa voi ehdottaa yrittäjää tai yritystä palkinnon saajaksi.

– Vuoden yrittäjäksi valittava yritys voi olla vaikuttanut Porvoon kehitykseen esimerkiksi työllistäjänä, paikkakunnan palvelutason kohottajana, paikkakunnan elinkeinorakenteen monipuolistajana ja muulla näihin verrattavalla tavalla, Porvoon Yrittäjien varapuheenjohtaja Marella Närkki kertoo.

Palkinto voidaan myöntää myös yrittäjälle tai yritykselle, joka on pitkäjänteisellä työllään edistänyt merkittävästi yrittäjyyttä ja yritystoimintaa Porvoossa. 

– Palkittava voi olla, nuori, uusi tai muuten vain innovatiivinen, toimialaansa kehittävä tai mainion yrittäjäasenteen omaava porvoolainen yrittäjä, Närkki avaa.

– Voit myös ilmoittaa itsesi tai oman yrityksesi ehdokkaaksi. Ehdotettavan yrityksen kotipaikka tulee kuitenkin olla Porvoo. Yrityksen koolla ei ole merkitystä, Närkki tarkentaa.

Ehdotukset Porvoon Vuoden yrittäjä 2024 -kilpailuun tulee lähettää 18.9. mennessä Porvoon Yrittäjien verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

Porvoon Yrittäjien hallitus valitsee ehdotusten joukosta kriteerit täyttävän voittajan. Mikäli ehdotusten joukossa on muita palkitsemisen arvoisia yrittäjiä tai yrityksiä, hallitus harkitsee muiden tunnustusten jakamista.

– Jos ehdotettujen yritysten joukosta löytyy yritys, joka ei välttämättä täytä kriteerejä, mutta on palkitsemisen arvoinen, saatamme palkita yrityksen kunniamaininnalla.

Vuoden yrittäjäpalkintoa on jaettu vuodesta 1981 lähtien, jolloin palkinnon sai Olavi Aaltonen Laakapaino Oy:stä. Vuonna 2023 palkinnon sai Lehtimäen Grilli Oy:n yrittäjäpariskunta, Niklas Gustafsson ja Girli Siim.

Viime vuonna Vuoden nuori yrittäjä -tunnustus myönnettiin Sandra Lutsille (Kauneushoitola SL Beauty).

Ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen lahjakortti porvoolaiseen ravintolaan. Palkintojen saajat julkistetaan Porvoon Yrittäjien yrittäjäjuhlassa lokakuun 26. päivä.

Valitettavasti ehdokkaita ei voi enää ehdottaa.