Lauantaina jo ennen puoltapäivää tori täyttyi markkinavieraista.
7.7.2024 klo 12:17
Uutinen

Pudasjärven markkinat jälleen yleisömenestys

Pudasjärven 41. markkinat pe-la 5.-6.7.2024 onnistuivat hyvin ja on tullut myönteistä palautetta. Kaikki Pudasjärven Yrittäjien markkina-arvat menivät kaupaksi.

Hirsiaitan voitti arvalla 786 Seppo Tolkkinen Pintamolta, puisen soutuveneen nro 2750 Erkki Ikonen Puhokselta ja maastopolkupyörän nro 458 pudasjärveläislähtöinen Jouko Mustonen Kalajoelta.

Vuoden merkkihenkilönä palkittiin lauantaina luontomatkailuyrittäjä Matti Kinnunen Hetken Matka ja Vuoden markkinamyyjänä palkittiin Harriet Varjojen ja Harri Taimi Sweed Surprice Oy Porista. Yrittäjien uusi jäsen Janne Alatalo Korpimetsä Oy esiteltiin ja kukitettiin. Karhunluola yritysideakilpailussa menestyneet nuoret palkittiin: Antero Jaakkola perhojen valmistus ja Ossi Rissanen Frisbeegolfvarusteiden myynti.

Pudasjärven Vuoden Merkkihenkilö 2024 Matti Kinnunen Hetken Matka sekä palkinnon luovuttajat Pudasjärven Kehityksestä Markus Pyttynen ja Riikka Tuomivaara sekä Pudasjärven Yrittäjistä Tommi Niskanen ja Heimo Turunen.

Perjantaina satoi koko päivän, mutta lauantain loistava ilma pelasti markkinoiden onnistumisen. Väkeä oli etenkin keskipäivällä tungokseen saakka. Myyjiä oli eri puolilta Suomea kuutisenkymmentä ja tarjontaa sekä tuotteita monipuolisesti. Esiintymislavalla esitetty ohjelma toteutui suunnitellusti ja on tullut siitäkin paljon myönteistä palautetta.

Perjantaina lauloi ja soitti haitaria nuori 13-vuotias monilahjakkuus Anton Häkkinen ja lasten konsertteja piti Miska Pressan Katti alias Valto Savolainen. Lauantaina oli pudasjärveläisten esiintymisvuoro; Kari ”Tykylevits” Tykkyläinen Siuruan peikkojen kanssa, lauluduetto Vesa Holmström&Arja Panuma ja Alpo Puhakka&Auvo Tuomaala.

Markkinapuheita pitivät Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Jyrki Hakkarainen, kansanedustajat Mari-Leena Talvitie, Mikko Polvinen, Merja Rasinkangas ja Olga Oinas-Panuma, kaupunginjohtaja Tomi Timonen, kirkkoherra Timo Liikanen, yrittäjien puheenjohtaja Heimo Turunen ja hallituksen jäsen Tommi Niskanen. Juontajana toimi päätoimittaja Martta Oinas-Panuma. Kiitokset talkooväelle, jotka mahdollistitte tapahtuman onnistumisen.