Kuvassa kirjepaperi ja kynä
26.10.2022 klo 13:59
Uutinen

Puheenjohtajan kynästä: Jyväskylä mainittu!

Jyväskylä mainittu! Viime viikolla vietettiin Valtakunnallisia yrittäjäpäiviä Tampereella uudella Nokia Areenalla. Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle erittäin jännittävässä äänestyksessä jäsenemme Petri Salminen. Onnittelut Petrille! Myöhemmin gaalassa saimme juhlistaa toisen jäsenemme Sijoitusasunnot.com Groupin ja Henri Neuvosen valintaa vuoden nuoreksi yrittäjäksi Suomessa. Aivan mahtavaa! Onnittelut Henrille ja koko heidän tiimillensä! Ja näitä ennen lokakuun alussa jäsenemme Juurikka Catering palkittiin Ammattiopisto Spesian Vuoden työllistäjä -palkinnolla. Huikeaa toimintaa!

Näitä valtakunnallisestikin palkittuja yrityksiä ja yrittäjiä on Jyväskylässä ollut useita vuosien saatossa. Kaikki eivät pääse tai tule huomioiduksi palkittuina erilaisilla yleisillä foorumeilla. Menestyjiä ja oman alansa huimia osaajia meiltä kuitenkin löytyy paljon palkintosateen ulkopuoleltakin. Tämä työ on erittäin tärkeää niin palveluiden takaamiseksi Jyväskylässä kuin myöskin työpaikkojen ja -mahdollisuuksien tarjoamiseksi asukkaille. Kiitos tästä työstä! Elinkeinon merkitys kunnallisessa päätöksenteossa saa toivottavasti vieläkin merkityksellisemmän roolin hyvinvointialueiden ottaessa vastuun muun muassa terveydenhuollosta ja pelastustoimesta. Me yrittäjät tiedämme sen, että yritykset rakentavat tulevaisuuden Jyväskylää. Elinvoimainen kunta tarvitsee elinvoimaisia yrityksiä – meitä kaikkia.

Yli vuoden uurastuksen jälkeen yrittäjäyhdistyksinä olemme saaneet Jyväskylän Kaupungin kanssa Samassa veneessä -tapahtuman pystyyn. Tapahtumassa tuodaan esiin yrittäjille tärkeitä kaupungin palveluita ja toisaalta tarjotaan yrittäjien näkemyksiä sekä ajatuksia yritysmaailmasta kaupungille ja kaupungin virkamiehille. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 2.11 Rakentajantalolla kello 8-11 välillä. Paikalla ei tarvitse olla koko aikaa, joten kannattaa pistäytyä! Ilmoittautua ei tarvitse.

Nähdään tapahtumissa ja syyskokouksessamme 16.11. Virallinen kutsu kokoukseen on tulossa vielä tällä viikolla.

Jari Parkkisenniemi