Kuvassa Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja 2024 Reijo Kujala
30.5.2024 klo 15:31
Uutinen

Puheenjohtajan toukokuinen tervehdys

Moikka yrittäjät!


Jyväskylän Yrittäjät jatkaa uuden strategian mukaista kehityskulkua. On aika siirtyä konkreettisiin toimenpiteisiin jäsenistömme hyväksi. Olemme saaneet myös hyviä kehitysideoita toimintamme kehittämiseksi. Vuoropuhelu on tärkeää jäsenyhteisössämme.


Olemme käynnistäneet yhteistyön sidosryhmien kanssa. Ensimmäisenä ja merkittävänä päivitimme yhteistyötä Keski-Suomen Yrittäjien kanssa. Edustamme noin 1/3 osaa KSY:n jäsenistössä. Siksi on välttämätöntä käydä säännöllistä vuoropuhelua myös ennakoidusti. KSY tuottaa hyviä koulutuspalveluja, jotka koskevat jäseniämme. Näistä mainittakoon Johtaja-aamut ja Keski-Suomen Yksinyrittäjäverkoston. Näihin tilaisuuksiin kannattaa osallistua.


Sidosryhmäyhteistyö saa monin verroin jatkoa. Nyt on sovittu Jamkin kanssa aloitettava yhteistyömallinnus. Siitä kerromme myöhemmin.


Kuntabarometrin tulokset ovat tulleet julki. Jyväskylä nousi ykkössijalle yli 100 000 asukkaan kaupunkien vertailussa. Parhaimmat arvosanat Jyväskylä sai koulutus ja osaaminen, kunnan yritys/teollisuusalueen puoleensavetävyys ja kolmantena yrityspalvelut. Yrittäjäjärjestöt pitävät kiinteätä yhteistyötä kaupungin kanssa.


Kevätkokouksessamme saimme kuulla hienon esityksen Finnveran toiminnasta. Lupasimme jakaa esityksen osallistujille, joka tämän kirjeen liitteenä jaetaan kaikille.


Brändiuudistuksemme jatkuu. Uutiskirjeemme nimi on tästä lähtien Jyväskylän Yrittäjät valokeilassa. Haluamme paremmin erottua uutiskirjeviidakosta. Uutiskirjeen nimenmuutos enteilee laajempaa brändiuudistusta, josta uutisoimme tarkemmin risteilyn jälkeen. Nimenmuutos tarkoittaa samalla myös sitä, että haluamme tuoda aiempaa enemmän jäsenyrittäjiämme näkyviin. Jatkossa uutiskirjeiden yhteydessä voidaan julkaista esimerkiksi jäsenesittelyitä.


Vuoden päätapahtuma kevätkauden päätösristeily lähestyy. 14.6. risteilemme satamasta Juurikkasaareen, ruokailemme, pääesiintyjänä Behm ja turvallisesti bussilla takaisin. Hop hop ilmoittautumaan! Hallitus ja brändityöryhmämme on tehnyt hienoa uudistusta. Menomatkalla näemme ja kuulemme kepeän esityksen uudistuneen brändin näkyvyydestä.


Julkaisemme Jyväskylän Yrittäjät valokeilassa uutiskirjeessämme jatkossa myös linkkejä eri tapahtumiin koskien sekä omia että sidosryhmiemme toimintaa. Näin yhden luukun kautta saadaan keskitetysti tietoa ja helpotamme löydettävyyttä.


Kesä on ollut jo toukokuussa parhaimmillaan ja vielä suurelta osin edessäpäin. Nautitaan Suomen suvesta kukin tahoillaan.

Kuvassa Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja 2024 Reijo Kujala
Reijo Kujala