YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

25.10.2024 klo 10:08
Uutinen

Puhelinsoitolla asiat järjestyvät nopeasti

Eteläkarjalainen Saimaan Web-Palvelut Oy tekee yrityksille verkkosivuja ja -kauppoja sekä tarjoaa niille ylläpitopalveluja. Elisan asiakkaana yritys on ollut parin vuoden ajan.

Saimaan Web-Palvelujen asiakkaat ovat ympäri Suomea. Yritys on erikoistunut WordPress-sivustoihin ja WooCommerce-verkkokauppoihin. Koska Saimaan Web-Palvelut tuottaa asiakkaille verkkopalveluja, on tietoturvalla erityisen tärkeä rooli heidän toiminnassaan.

– Tietoturvan on pakko olla kunnossa, erityisesti kun teemme asiakkaille verkkoprojekteja. Meillä on Elisan kautta yritystietoturva, joka takaa virusten torjunnan, selauksen suojauksen ja VPN:n lisäksi myös henkilötietojen suojauksen ja salasanojen hallinnan. Tänä päivänä verkossa on niin paljon vaaroja, että jokaisen kannattaisi huolehtia tietoturvasta. Saamme jatkuvasti mediasta lukea verkkohäirinnästä ja hakkerointiyrityksistä. Jos vaikka vahingossa painaa haitallista linkkiä, Elisan tietoturva tunnistaa vaaralliset sivustot. Palvelu suojaa myös verkkopankin käyttöä. Moni luulee, että selaimen incognito-tila riittää suojaukseen, mutta näin ei ole, selostaa Saimaan Web-Palvelujen yrittäjä Sami Parta.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sopimus

Tietoturvan lisäksi Saimaan Web-Palvelut hankkii myös liittymät, puhelimet ja lisätarvikkeet Elisalta. Elisan asiakkaaksi yritys päätyi alunperin siksi, että se sai kilpailutuksessa Elisalta hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen sopimuksen.

– Meillä on ollut alusta asti sama nimetty yhteyshenkilö Elisalla. Puhelinsoitolla asiat järjestyvät todella nopeasti. Lisäksi Elisan verkkokauppa yrityksille toimii erittäin hyvin. Elisalla on mielestäni hyvät räätälöidyt palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Elisan kanssa, Parta toteaa.

Elisan yhteyshenkilö yrittäjille
Jesper Lötjönen
050 473 0072
jesper.lotjonen@elisa.fi