Elämyksellinen Yritystä Stadiin -tapahtuma on kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille tarkoitettu maksuton tapahtuma. Kuva: Jaana Tihtonen
Elämyksellinen Yritystä Stadiin on kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille tarkoitettu maksuton tapahtuma. Kuva: Jaana Tihtonen
9.5.2023 klo 15:13
Uutinen

Yritystä Stadiin -tapahtuma 16.5.2023 tarjoaa uusia näkökulmia myyntiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen

Helsingin Yrittäjien vuosittainen päätapahtuma Yritystä Stadiin järjestetään tänä vuonna Lasipalatsin Bio Rexissä 16.5. Tapahtuma tarjoaa täsmätietoa, elämyksiä ja kohtaamisia. Luvassa on alojensa huippujen puheenvuoroja muun muassa myynnistä, sosiaalisen median tehokkaammasta hyödyntämisestä sekä luovuudesta ongelmanratkaisutaitona. Nappaa uutisestamme vinkit tapahtumapäivään ja ilmoittaudu mukaan!

Yritystä Stadiin -tapahtuma on vuosien ajan toiminut kohtaamis- ja verkostoitumispaikkana yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Lisäksi tapahtuma on tarjonnut ajankohtaista tietoa ja inspiraatiota liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Yritystä Stadiin -tapahtuman ohjelmassa tartutaan tänäkin vuonna ajankohtaisiin teemoihin ja kaikille yrittäjille tärkeisiin taitoihin. Tutustu alta tapahtuman ohjelmaan.  

Päivän ohjelma ja esiintyjät

Klo 12.30 Tapahtuman avaus

Yritystä Stadiin -tapahtuman avaa juontaja Jonna Joutsen. Jonna on toimittaja ja media-alan yrittäjä, joka saa loistavalla tilannetajullaan tapahtuman esiintyjät loistamaan sekä yleisön viihtymään.

Klo 12.30 Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2023 -palkinnon voittajan julkistus

Tapahtumassa julkistetaan Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2023 -kisan voittaja. Palkinnon jakavat Helsingin nuorten yrittäjien verkoston HYNY:n puheenjohtaja Kiia Riuttula ja Helsingin Yrittäjien varapuheenjohtaja Markus Seppänen.

Klo 12.45 Myynnistä asiakaspalveluun

Anne Ramsay tuli suuren yleisön tietoisuuteen Remppa vai muutto -ohjelman upeana kiinteistövälittäjänä. Anne toimii haastavalla alalla myynnin ja asiakaspalvelun parissa, ja hänen käsiinsä luotetaan yksi isoimpia asioita elämässä: oman kodin myynti tai ostaminen. Yritystä Stadiin -tapahtuman lavalla Anne kertoo miksi ja miten myynnistä siirrytään asiakaspalveluun.

Klo 13.25 Social selling: kasvua somesta

Oona Kankkunen on kasvuvalmentaja ja Network & Growth -yrityksen perustaja. Hänen esikoiskirjansa ”Kasvua Somesta” julkaistaan tänä keväänä. Tapahtumassa Oona vie kuulijat vankalla asiantuntemuksella Social selling -myynnin ja asiantuntijuuden brändäyksen pyörteisiin.

Klo 14.00 Tauko

Kahvitarjoilun lomassa pääset verkostoitumaan muiden yrittäjien ja tapahtuman kumppaneiden kanssa. Kumppanitorilla voit vierailla muun muassa Helsingin Uutisten eli Meks Etelän mediamainonnan ammattilaisten Mainoshautomossa, jossa pääset keskustelemaan yrityksesi mainosideoista ja mainonnan uusimmista trendeistä markkinoinnin ammattilaisten kanssa.

Klo 14.45 Luovuus ongelmanratkaisun taitona

Klaus Härö on maamme arvostetuimpia ja rakastetuimpia elokuvantekijöitä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Klaus puhuu luovuudesta ongelmanratkaisutaitona sekä siitä, miten rajallisen ajan ja budjetin puitteissa tehdään luovaa työtä.

Klo 15.30 Yrittäjätarina

Ali Jahangiri on stand up -koomikko ja nykyisin myös K-kauppias. Valtavalla karismallaan ja komiikan keinoin hän onnistuu samanaikaisesti naurattamaan sekä saamaan yleisön pohtimaan yhteiskunnallisesti tärkeitä teemoja. Yritystä Stadiin -tapahtuman lavalla Ali jakaa inspiroivan yrittäjätarinansa, jonka matkalla on ollut monta erhettä, oivallusta ja onnistumista.

Yritystä Stadiin -tapahtuma pähkinänkuoressa

Aika: 16.5.2023 klo 12.00–16.15
Paikka: Bio Rex Lasipalatsi
Hinta: Maksuton
Kenelle: Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

KUVA Jaana Tihtonen