9.8.2021 klo 10:13
Uutinen

Rutisteltava valaisin ja konjakkipallo – jouluvalotkin ovat jo saapuneet

Teksti Sari Merilä/Somero-lehti

– Tämän hetken uutuuksia on muun muassa konjakin väri kristallivalaisimissa, kertoi Katja Korpela Someron Sähkö ja Koneen sisustusillassa.
Monta kymmentä sisustamisesta kiinnostunutta tutustui uteliaana erilaisiin valonlähteisiin.
Lapsille oli tarjolla esimerkiksi ladattava valaisin, joka on turvallinen, koska siinä ei ole johtoa tai paristoja. Mielikuvitusolentoa esittävä hahmo on käsissä pehmeä, sitä voi rutistella kuin stressilelua. Ja siitä se innostuu vaihtamaan väriä.
Joulua kohti mentäessä moni hypisteli lumisadepallosta inspiraationsa saaneita jouluisia valoja, joissa lumisade pysyy esinettä kääntelemättä.
Uutta on myös tavallisiin valaisimiin sopivat vaihdettavat lamput, jotka ovat niin kookkaita ja näyttäviä, että varjostimia ei edes kannata käyttää.
– Yrityksemme ei ota edes myyntiin lamppuja, joilla ei ole vähintään vuoden takuuta, mainosti Korpela lamppujen pitkäikäisyyttä.
Koristevaloista useat toimivat ajastimella ja ovat johdottomia, joten niitä on helppo sijoitella kotona.
Someron Sähkö ja Kone laajensi viime keväänä myymälänsä valikoimaa ottamalla myyntiin valaisinten ja kodinkoneitten lisäksi kynttilätuotteita ja sisustustavaroita, kuten pyyhkeitä, torkkupeittoja ja tyynyjä.

Julkaistu: 4.10.2018 | 20:22