YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

7.9.2024 klo 11:31
Uutinen

Sipoon Yrittäjägaalassa palkittiin vuoden 2024 yrittäjä sekä yksinyrittäjä

Sipoon Yrittäjät juhlistivat 40-vuotista toimintaansa järjestämällä juhlavasti yrittäjägaalan Hansaksen seuratalolla perjantaina 6.9.2024. Gaala keräsi yhteen paikallisia yrittäjiä, työntekijöitä sekä kuntapäättäjiä että virkamiehiä juhlistamaan yrittäjyyttä sekä kunnioittamaan Sipoon yrittäjäyhteisön saavutuksia. Juhlan kohokohtia olivat vuoden yrittäjän ja vuoden yksinyrittäjän palkitsemiset.

Vuoden yrittäjäksi 2024 palkittiin Floranita Oy ja Susan Brown

Vuoden yrittäjänä palkittiin tänä vuonna Floranita Oy:n omistaja Susan Brown. Yritys on toiminut alalla jo vuodesta 1984 lähtien, mikä osoittaa pitkäjänteisyyttää ja sitoutumista yrittäjyyteen. Yrityksen jatkuvasti kasvava liikevaihto ja merkittävä rooli työllistäjänä ovat olleet keskeisiä tekijöitä palkinnon myöntämisessä.

Susan Brown erottuu myös sosiaalisen median aktiivisuudellaan. Hänen luovat ja humoristiset tempauksensa ovat rakentaneet Floranitalle persoonallisen brändin, joka on saanut laajaa näkyvyyttä ja suosiota. Brown on ollut mukana Sipoon Yrittäjissä lähes koko yhdistyksen olemassaolon ajan, mikä korostaa hänen sitoutumistaan paikallisen yrittäjäyhteisöön.

Ville Nikkanen on vuoden yksinyrittäjä 2024

Vuoden yksinyrittäjänä palkittiin Ville Nikkanen, joka toimii Sky Dream Hobby -yrityksensä kautta erittäin erikoistuneella alalla, hän myy lennokkeja. Nikkanen on toiminut yksinyrittäjänä jo viiden vuoden ajan, ja hänen liiketoimintansa ylettyy jopa kansainvälisille markkinoille. Tämä on merkittävä saavutus yksinyrittäjälle, ja osoittaa hänen visionääristä ajatteluaan sekä kykyään menestyä kovassa kilpailussa.

Nikkanen on myös aktiivinen toimija Sipoon Yrittäjien verkostoissa, mikä korostaa hänen omistautumistaan paikalliseen yrittäjäyhteisöön. Hänen rohkea erikoistumisensa ja kansainvälinen menestyksensä tekivät hänestä luonnollisen valinnan vuoden yksinyrittäjän palkinnon saajaksi.

Kunniakirja pitkäaikaiselle yrittäjälle

Gaalaillassa myönnettiin myös erityinen kunniakirja yritykselle ja yrittäjälle, joka on ollut mukana Sipoon Yrittäjien toiminnassa jo yhdistyksen perustamisesta lähtien, Jari Konttinen, Silverprint Oy Ab. Yritys on toiminut esimerkkinä pitkäjänteisestä ja sitoutuneesta yrittäjyydestä ja ollut merkittävä osa sipoolaista yrittäjäyhteisöä vuosikymmenten ajan. Yrityksen periksiantamattomuus ja kyky sopeutua muuttuviin markkinoihin on inspiroinut monia muita yrittäjiä.

Gaalailta tarjosi lämpimän ja arvostavan tunnelman, jossa juhlistettiin sipoolaista yrittäjyyttä ja sen merkitystä paikalliselle yhteisölle.