Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Sisustussuunnittelu Rido ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieraana on Susanna Hammar. Sisustussuunnittelutoimisto Ridon ydinosaamista on tilojen ja peruskorjausten suunnittelu ja toteuttaminen.

Yrittäjän nimi?

Susanna Hammar

Yrittäjänä vuodesta? / Yritys perustettu?

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2007. Perheyritys on alunperin startannut vuonna 1994 ja osakeyhtiöön lisättiin 2007 aputoiminimi Rido, jonka päätoimiala on tilojen ja peruskorjausten suunnittelu.

Yhteystiedot:

susanna.hammar@rido.fi
www.rido.fi
050 4652673
Insta: sisustussuunnittelurido

Yrityksen toimiala?

Ridon ydinosaamista on tilojen ja peruskorjausten suunnittelu ja suunnitelmien toteuttaminen.

Yrityksen tarina/historia lyhyesti?

Rido on syntynyt rakkaudesta toimivuuteen ja estetiikkaan: nelilapsisen perheen äitinä koin, että moni asia saadaan muutettua toimivaksi, kun tilat suunnitellaan hyvin. Tästä sain kipinän lähteä opiskelemaan uutta alaa reilut parikymmentä vuotta sitten.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni ovat hyvin erilaisia: palavereja rakennustyömailla ympäri eteläistä Suomea, asiakastapaamisia suunnitelmien läpikäymiseksi ja kohteiden luovutuskuntoon laittamista. Pari päivää viikossa kuluu suunnitelmia pyöritellessä verstaallani Espoon Niipperissä.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Ridon repertuaariin on mahtunut monenlaisia suunnittelukohteita: 1600-lukuisesta hirsirunkoisesta suojellusta rakennuksesta vasta ideana paperilla oleviin uudisrakennuksiin.

Olen suunnitellut taloyhtiöiden peruskorjauksia, yritysten toimitiloja, yksityiskoteja ja yksittäisiä tiloja, lukuisia valaistus- ja tekstiilisuunnitelmia, pihoja ja terasseja – laiturinkin.

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

Osaan luoda toimivia, kauniita, pitkäikäisiä tiloja, löydän kohteisiin kaiken tarvittavan ja taitavat toimijat Ridon yhteistyöverkostosta. Kokonaisvaltaisuus on valttini!

Lisäksi pyrin luomaan kohteista havainnolliset 3D-mallit auttamaan asiakasta hahmottamaan kokonaisuuden. 

Miten purat stressiä?

Parasta stressinpurkua ovat pitkät lenkit kodin läheisessä peltomaisemassa ja metsässä seurana assistenttini Ässä, kaksivuotias kääpiösnautseri.

Mikä on sinun guilty pleasure, mitä häpeät tunnustaa muille (paitsi yrittäjägollegoille) TV-ohjelma, musiikkikappale, ruoka, kirja, harrastus, vaate?

Rakastan lukemista ja uppoudun kulloiseenkin kirjaan täysin. Hyvä teos pitää otteessaan usein pikkutunneille.

Onko sinulla aamurutiineja?

Loman aikaiset kesäaamut ovat ihania, mutta pidän yli kaiken myös arjen aamuista verstaalla: tuli ikivanhaan takkaan, villasukat jalkaan, kahvia kuppiin.

Anna yksi yrittämisen tai elämäntaidon vinkki yrittäjäkollegalle.

Muista nauttia yrittäjyyden suomasta vapaudesta! Tapaan usein asiakkaita iltaisin ja viikonloppuisin, niinpä voin hyvällä omallatunnolla nauttia pitkistä aamuista ja kauniista säästä milloin vain sopivan tilaisuuden tullen – suosittelen lämpimästi!

yrittäjä Susanna Hammar, Sisustussuunnittelu Rido

Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >