27.9.2019 klo 13:34
Uutinen

Suomen suurin avointen ovien tempaus yrityksissä ensi viikolla

Monet pk-yritykset ovat mukana Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään 30.9.-6.10. Kampanjassa on mukana yrityksiä ja yhteisöjä laidasta laitaan, niin tehtaita, oppilaitoksia, ohjelmointitaloja, kampaamoja kuin hoitolaitoksia.

Suomalaisen Työn Liiton järjestämän kampanjan aikana avataan ovet moniin yrityksiin ja yhteisöihin sekä kerrotaan suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta.

Tervetuloa meille -viikon tapahtumakalenteriin osoitteessa tervetuloameille.fi on koottu kaikki viikon aikana järjestettävät avointen ovien tapahtumat.

Tervetuloa meille -tempauksen kukin yritys järjestää omalla tyylillään – se voi kestää 10 minuuttia tai vaikkapa koko viikon. Tilaisuudet voivat olla pullakahveja, tehdaskierroksia, virtuaalitapahtumia, opiskelijavierailuja tai muita yrityksen tavoitteisiin sopivia tilaisuuksia.

Teemaviikko on järjestetty kahdesti aikaisemmin ja koska se sai niin hyvää palautetta, siitä päätettiin tehdä jokavuotinen perinne.

– Tervetuloa meille -viikon kautta teemme suomalaisen työn näkyväksi, kun yritykset kautta maan avaavat ovensa yhtä aikaa. Yrityksissä ja organisaatioissa tehdään valtavasti hyvää työtä, joka ei välttämättä tule aina esiin, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

– Tavallisen kuluttajatuotteen takana voi olla vuosikausien tuotekehitystä, vastuullisia toimintatapoja ja työtä uudistavia innovaatioita, sanoo Lausala.

Katso lisätietoa kampanjasta ja vierailukohteet täältä

toimitus(at)yrittajat.fi