Mari Laaksonen valittiin Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi. Kuva: Emil Bobyrev
Mari Laaksonen valittiin Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi. Kuva: Emil Bobyrev
22.10.2022 klo 15:15
Uutinen

Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi valittiin helsinkiläinen Mari Laaksonen 

Suomen Yrittäjille valittiin uusi luottamusjohto 22.10.2022 Tampereella järjestetyssä liittokokouksessa. Keskusjärjestön puheenjohtajana jatkaa Petri Salminen. Helsingin Yrittäjien Mari Laaksonen valittiin valtuuston puheenjohtajan tehtävään.

Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen on kokenut luottamushenkilö yrittäjäjärjestön toiminnassa. Vuosien aikana hän on toiminut Suomen Yrittäjien hallituksessa ja viimeiset kaksi vuotta keskusjärjestön valtuuston varapuheenjohtajana. 

Laaksonen on aluejärjestö Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja ja toiminut vuosia sen hallituksen jäsenenä. Hän on vaikuttanut luottamushenkilönä myös paikallisyhdistystasolla ja nuorten yrittäjien toiminnassa. Lisäksi hänellä on laaja kokemus muista yrittäjyyteen liittyvistä luottamustoimista.  

Mari Laaksonen on sarjayrittäjä ja hänen yrityksensä CleanMarin Oy työllistää 25 henkilöä ja joukon alihankkijoita. 

Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi Petri Salminen

Liittokokouksessa valittiin Suomen Yrittäjien hallituksen uusi puheenjohtajisto. Puheenjohtajaksi valittiin Petri Salminen ja varapuheenjohtajiksi Jyrki Hakkarainen ja Jenni Parpala.  

Puheenjohtajuutta haki kolme yrittäjää eri puolilta Suomea. Helsingin Yrittäjien ehdokas puheenjohtajakisassa oli kokenut yrittäjä Petri Roininen, Investors House Oyj. Hän teki upean puheenjohtajavaalikampanjan ja kiersi keskustelemassa yrittäjien kanssa ympäri Suomen. Roininen jatkaa ansiokasta työtään yrittäjyyden eteen järjestön luottamushenkilönä, muun muassa 365 päivässä pörssiin -valmennusohjelman parissa.

Suomen Yrittäjien valtuustoon edustajia Helsingistä 

Keskusjärjestön valtuustoon valittiin Mari Laaksosen lisäksi kolme helsinkiläistä jäsentä: Kirsi Sharma (varajäsen Ulla Leppäkoski-Juvonen), Markus Seppänen (varajäsen Outi Haapamäki) ja Esko Valkeala (varajäsen Marjut Herranen). 

TEKSTI Jaana Tihtonen 

KUVA Emil Bobyrev