6.11.2023 klo 22:15
Uutinen

Susanne Skata on vuoden yksinyrittäjä Rannikko-Pohjanmaalla

Susanne Skata on vuoden yksinyrittäjä Rannikko-Pohjanmaalla. Palkinto jaettiin lauantaina 4.11. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien vuosittaisessa yrittäjäjuhlassa Vaasassa.

Toimittaja Susanne Skata perusti tuotantoyhtiön Sus Productions vuonna 2005. Yhdessä muiden luovien toimijoiden kanssa hän teki televisio- ja radio-ohjelmia, lehtiä sekä yritys- ja organisaatiovideoita. Videoteollisuuden nopean kehityksen myötä yritys kasvoi. Haasteena nuorella yrittäjällä oli sovittaa henkilöstö- ja tekniikkaresurssit vastaamaan tuotantoja, jotka vaihtelivat usein pienistä suuriin ja suurista pieniin. Työntekijöiden ja toimittajien palkkaaminen jokaisen yksittäisen projektin tarpeiden mukaan ja yhteistyö toisten yrittäjien kanssa osoittautui onnistuneeksi strategiaksi, joka edelleen toimii. Susannen yritys, Maxmo Media Ab Oy, tuottaa elokuvia, tekstiä, kuvia, ääntä, grafiikkaa ja lähetyksiä eri formaateissa ja eri alustoilla asiakkaiden toiveiden mukaan.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät korostavat Susanne Skatan kykyä luoda kattavia ja monipuolisia verkostoja muiden yksinyrittäjien, yritysten, organisaatioiden ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Verkostojen laajuus lisää hänen yrityksensä uskottavuutta. Susanne myy palveluitaan ja tuotantojaan koko Pohjolassa. Hän osallistuu myös tiimiin, joka tuottaa Suomen Yrittäjien valtakunnallista ruotsinkielistä viestintää.

Hippi Hovi, Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja, nostaa esiin Susannen työn monipuolisuuden.

– Tarttumalla rohkeasti uusiin aiheisiin ja toimialoihin hän on luonut itselleen tietopohjan, jonka avulla hän voi joustavasti ja nopeasti auttaa asiakkaitaan löytämään oikean sävyn ja muodon viestinnälleen.

Maxmo Median toimitusjohtaja on yllättynyt ja iloinen palkinnosta.

– Yrittäjänä koen välillä olevani kuin tyhjiössä, kun “kaikki muut” kuuluvat johonkin. Tulla huomatuksi tuntuu tietysti hyvältä. Palkinto menee kiitollisuudella syvälle sydämeen. Tämä huomionosoitus on mielestäni meille kaikille yksinyrittäjille tunnustus tavasta, jolla teemme työtämme, Susanne Skata sanoo.