24.8.2022 klo 19:51
Uutinen

Syksyn tapahtumia yrittäjille Virroilla

3.9. Valtakunnallinen lähilauantai 

Lähilauantai kannustaa kaikkia käyttämään paikallisia palveluita ja tuomaan niitä esille. Yrittäjille on valmista materiaalia, jota voi jakaa myös omissa somekanavissa:
https://me.yrittajat.fi/lahilauantai/materiaalit/#materiaalit-yrittajalle

Virtain Yrittäjät ry järjestää 3.9. Facebook-arvonnan, jossa nostetaan esille paikallisia yrityksiä.  Kannattaa tykätä ja jakaa, niin saadaan mahdollisimman paljon näkyvyyttä.  

4.9. klo 10 Yrittäjien kirkkopyhä

Virtain seurakunta ja Virtain Yrittäjät järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen Yrittäjien kirkkopyhän, jossa jumalanpalveluksen ohjelmaan kuuluu mm. yrittäjätarina sekä elävää musiikkia. Kirkonmenojen jälkeen seurakuntatalolla Elinkeinoelämä ja seurakunta -tilaisuus sekä keittolounas ja kahvit. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

5.9. Yrittäjän päivä, Golfiin tutustuminen klo 17.30, Toriseva Golf

Yrittäjän päivänä juhlitaan yrittäjiä. Virtain Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tutustua ohjatusti golfiin Toriseva Golfin radalla. Kutsu on avec ja klubilla on kahvitarjoilu tutustumiskierroksen jälkeen. Ilmoittautumiset 2.9.2022 mennessä: sihteeri.virrat@yrittajat.fi. 

P.S. Tiesitkö, että Yrittäjän päivää voi juhlistaa myös vetämällä lipun salkoon? 

6.9. Yrittäjien aamukahvit klo 7.30, Nuorisokeskus Marttinen

Virtain kaupungin elinvoimatiimi järjestää aamukahvitapaamisen, jonka teemana on rekrytointi. Ilmoittaudu mukaan:

https://formbox.fi/e-form/fi/virrat/122e2b2219

Kannattaa jo nyt laittaa kalenteriin myös perjantai 28.10., jolloin juhlitaan Vuoden yrittäjää Virroilla. Kutsu ja ohjelma lähetetään vielä erikseen, mutta tilaisuuteen saadaan paikalle mm. Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen sekä Pirkanmaan Yrittäjien tuore toimitusjohtaja Jenni Pöllänen. 

Myös Muutosvoimaa Ylä-Pirkanmaalle -hankkeen suositut koulutukset jatkuvat, seuraavana on tiedossa 26.9. Uusia ideoita markkinointiin -webinaari. Ilmoittaudu mukaan ja hyödynnä myös aiempien webinaarien tallenteet, jos et ehtinyt osallistua:

https://www.yrittajatori.fi/