YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuvassa Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja 2024 Reijo Kujala
28.8.2024 klo 08:33
Uutinen

Syksyn toiminta jatkuu vilkkaana

Moikka yrittäjät!

Elokuu on nyt loppupuolella ja lämpimän kesän jälkeen on hienoa palata loppuvuoden toiminnan pariin. Kuten tiedämme, tämä Jyväskylän Yrittäjien valokeilassa uutiskirje ilmestyy näin kuukauden viimeisenä perjantaina. Uutiskirjeen jakelua edelleen laajennetaan eri sidosryhmille. On ollut ilo huomata, miten tällainen viestinnän laajentaminen on otettu positiivisesti vastaan. Sovitun mukaisesti tässä uutiskirjeessä on myös ensimmäisen kerran Jyväskylän Ammattikorkeakoulun viestintää meille yrittäjille.

Kesänkin aikana oli tapahtumia. Ensimmäisen kerran Deloreanissa oli Jälkilämmöt-tapahtuma. Saimme kuulla mielenkiintoisen Lennu Keinäsen tarinan yrittämisen onnistumisista ja epäonnistumisista. Samoin Aamu Palaa -tilaisuus Versossa kokosi hyvän ryhmän, joka pääsi kuulemaan Arja Soramäen tietoiskua yritysvastuullisuudesta. Keskustelu jatkui vilkkaana myös virallisen osuuden jälkeen, mikä osoittaa tapahtuman olevan tarpeellinen yrittäjille. Puheenjohtajana minulla oli myös mahdollisuus tavata Suomen Yrittäjien toimitusjohtajaa Mikael Pentikäistä vierailullaan Jyväskylän seudulla.

Syksyn toiminta jatkuu vilkkaana. Tänä vuonna uusia jäseniä on liittynyt Jyväskylän Yrittäjiin jo yli 100. Ensimmäinen uusille jäsenille suunnattu Tulikaste-tapahtuma pidetään 17.9. 2024. Näitä tapahtumia pidämme muutaman kerran vuodessa kysynnän mukaan. Syyskokous pidetään 27.11. Monen vuoden tauon jälkeen on ennen kokousta yhteinen osuus yhdessä Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien kanssa.

Tulevan vuoden toiminnan suunnittelu käynnistetään syyskuussa valmistuneen strategian pohjalta. Toimintamme on laajentunut melkoisesti. Siksi myös hallituksen kokoonpanoa on vahvistettava. Viestimme myöhemmin millaista osaamista tarvitsemme hallitukseen.

Toivotan mitä parhainta alkavaa syksyä!

Reijo Kujala

puheenjohtaja

Kuvassa Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja 2024 Reijo Kujala
Reijo Kujala