YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

9.10.2024 klo 11:15
Uutinen

Syyskausi alkoi Loviisan Yrittäjillä vilkkaana

Syyskausi alkoi Loviisan Yrittäjillä vilkkaasti! Yrittäjän päivänä 5.9. sekä Yrittäjyyskasvatustapahtuma koululaisille ja Yrittäjägaala palkitsemisineen Kotkassa, aamukahvit syyskuulla LoviSavessa ja lokakuulla Katja Puolakka Hilding Business Parkissa. Vierailimme Eduskunnassa ja Cajsan Helmessä ym.

Lisätietoja näistä tapahtumista löydät sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa. Tänä vuonna olemme aloittaneet myös uusien jäsenten esittelyt.

Viimeisin tapahtuma oli pe 4.10. aamukahvit. Toistakymmentä yrittäjää ja mm. luottamushenkilöitä oli kokoontunut kuuntelemaan ajankohtaisia asioita ja hyvinvointia. Puheenjohtaja Andreas Ögård kiitti yrittäjiä ja toi esille mm. marraskuun syyskokouksesta uusien hallitusjäsenten vaihtumisen, uusia tarvitaan pitämään toiminta aktiivisena ja huolehtimaan yrittäjien edunvalvonnasta. Ken Ryynänen kertoi tulevista tapahtumista mm. kaupunginjohtajan aamukahvit 17.10. Raatihuoneella ja syyskokous 21.11. Degerby Gillessä. Kuka sinun mielestäsi on ansainnut Tahtopatsaan? Tahtopatsaan saajaa voi nyt kuka vain ehdottaa, jäsenkirjeessä ja kotisivuillamme linkki lomakkeelle. Annettujen ehdotusten joukosta hallitus valitsee saajan, henkilön tai yhteisön, joka on tehnyt jotain merkittävää yrittäjyyden tai elinvoiman edistämiseksi Loviisan seudulla 2024.

Hyvinvointiyrittäjä, Katja Puolakka esitteli kraniosakraaliterapiaa. Saimme esittelyn hoidosta, yrittäjä Tarja Kupias vapaaehtoisena. Lisätietoja tästä mielenkiintoisesta ja lempeästä hoitomuodosta saat Katjalta. Paikalla olikin useampi hyvinvointialan yrittäjä ja keskustelu sekä verkostoituminen oli vilkasta. Idea hyvinvointimessuista Kotkan tai Pyhtään mallin mukaan virisi. Todettiin että tarvetta tällaisille messuille olisi. Kuka voisi järjestää. Saataisiinko paras tulos yhdessä kaupungin, yrittäjien, yhdistysten jne. kanssa. Kenelle messut olisi suunnattu, lapset, nuoret, eri-ikäiset, seniorit? Keskustelun toivottiin jatkuvan seuraavilla aamukahveilla ja ehkä idean voisi heittää uudelle kaupunginjohtajalle Raatihuoneella 17.10. (keskustelu on jatkunut tämän jälkeen vilkkaana WhatsAppissa “LY jäsenten yhteistyöryhmä”).