20.10.2023 klo 11:43
Uutinen

Yrittäjäkalenteri: Tekijäiltamat Hyvinkäällä, sytytetään tekemisen palo!

Vuoden kovin, kaikille yrittäjille avoin myyntikoulutus on pian täällä! Nyt jos koskaan on helppoa tulla hakemaan toimivat vinkit ja puhtia omaan arkeen – ja tulla tutustumaan, jos et vielä ole käynyt Yrittäjien tapahtumissa!


Yrityksen pitää myydä. Iso osa yrittäjän ajasta täytyy kulua siihen. Markkinointi puolestaan mahdollistaa, helpottaa ja parhaassa tapauksessa automatisoi myyntiä.


Marraskuun ensimmäisenä torstaina 2.11.2023 klo 16:00 – 20:30 sytytetään tekemisen palo oman firman tuotteiden ja palveluiden myyntiin ja markkinointiin – taas. Sillä kaikki me tiedämme, kuinka hehku arjessa välillä hiipuu.


Tekijäiltamissa sytytetään liekki uudelleen ja yllytetään se roihuksi. Myyntikuiskaaja Pasi Rautio auttaa kaivamaan esiin parhaat myynti- ja markkinointitaktiikat ja paljastaa keinot, joilla hyvät aikomukset muuttuvat tulokselliseksi tekemiseksi. Sytykkeiden joukosta löytyy ikiaikaisia perusasioita, yksinkertaisia, pieniä taktiikoita ja tekoälyn tarjoamaa tehokkuutta.


Hyvinkäälle on helppo tulla
Tekijäiltamat kiertää Suomea loka-marraskuulla, ja saapuu Hyvinkäälle 2.11. Paikkana on Hyvinkääsali.

-Hyvinkääsali sijaitsee aivan Hyvinkään keskustassa. Sinne on helppo tulla niin junalla kuin omalla autolla. Kimppakyydissä on kiva tutustua jo matkalla, Uudenmaan Yrittäjien palvelupäällikkö Sanna Sassi vinkkaa.


Ohjelmaa koko illaksi
Jos myyntiliekkisi palaa loimottaa kirkkaana, kannattaa paikalle tulla sittenkin!
Iltamat käynnistyvät jo kello 16.00. Tarjolla on kahvia ja etenkin verkostoitumista. Silloin voi jo – myydä – tai virittäytyä koulutusosuuteen keskustelemalla kanssayrittäjien kesken omasta myynti- ja markkinointitekemisestä. Ja etenkin aikaansaamisesta.

Koulutus alkaa klo 17.00 ja reilun tunnin jälkeen vietetään puolen tunnin kahvitauko. Noin klo 19.45 koulutusosuus päättyy, ja sen jälkeen kannattaa jäädä vielä kertaamaan kuultua ja poimimaan kanssakuulijoiden mietteet.


Kumppanit avuksi arkeen
Tekijäiltamat on oiva paikka tavata myös Yrittäjien edustajia ja yrittäjien kumppaneita. Onko mielesi päällä terveisiä vaikuttamistyöhön tai järjestötoimintaan?

Yrittäjien lisäksi mukana kiertueella ovat Fennia, Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Mustalinja, Mainostoimisto Värikäs ja Oy TuloksenTuplausToimisto Ab. Paikallisina kumppaneina toimivat YritysVoimala, Hyria ja Hyvinkään kaupunki. Uutena Uudenmaan Yrittäjien kumppanina toivotamme tervetulleeksi Alexandria Group Oyj:n!
Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille, tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu osoitteessa osoitteessa tekijailtamat.fi