YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

25.9.2024 klo 11:56
Uutinen

TET.fi-verkkopalvelu välittää

Uuden TET.fi-verkkopalvelun avulla tarjoat helposti nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään

Lasten ja nuorten säätiö on avannut uuden TET.fi-verkkopalvelun, joka välittää valtakunnallisesti TET-paikkoja työnantajilta nuorille. Verkkopalvelua on kehitetty viime vuodesta lähtien tiiviissä yhteistyössä nuorten, oppilaitosten ja työnantajien kanssa.  Nyt TET.fi-kutsuu mukaan kaikki työnantajat – teitä tarvitaan mukaan avaamaan nuorille uudenlaisia mahdollisuuksia tutustua työelämään!  

TET.fi-verkkopalvelulla vastataan muuttuvan työelämän haasteisiin ja sen myötä nuorten mahdollisuudet tutustua työelämään lisääntyvät ja monipuolistuvat. Sen lisäksi, että TET-paikan tarjoaminen on helppoa ja maksutonta TET.fi:n kautta, palvelu tukee työnantajia TETin järjestelyissä tarjoamalla valmiit materiaalit, viikkoaikataulut ja projektitehtävät. Kaiken kokoiset yritykset ja organisaatiot ovat tervetulleita mukaan tarjoamaan TET-paikkoja.

TET.fi on tekemässä tulevaisuuden työelämää! Samalla, kun TET.fi tarjoaa työnantajalle hienon mahdollisuuden kasvattaa tunnettuuttaan ja houkuttelevuuttaan nuorten keskuudessa, nuoret saavat tietoa eri ammateista ja heitä kiinnostavasta alasta.

Monet kumppanit ovat osallistuneet TET.fi-palvelun kehitystyöhön ja palaute on ollut erinomaista. Toivomme, että myös te haluatte olla tarjoamassa nuorille onnistuneen alun työelämälle!

Mitä seuraavaksi?

Ilmoita syksyn 2024 TET-paikat maksutta TET.fi -verkkopalvelussa nyt mahdollisimman pian. Yläkoululaiset hakevat parhaillaan syksyn Tettipaikkoja ja varmista näin, että alastasi ja yrityksestäsi kiinnostunut nuori löytää TET-paikan teiltä.

TET-paikkojen ilmoittaminen:

TET-paikkoja voi ilmoittaa helposti TET.fi sivustolla ja tämän linkin kautta.
TET-paikkojen ilmoittamiseen liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Malva Envall | malva.envall @ nuori.fi tai p. 040 500 1032.

Lisätietoja TET.fi-palveluun ja kumppanuuksiin liittyen:
Riikka Lehtinen
Kumppanuuspäällikkö, TET.fi  
Lasten ja nuorten säätiö  
riikka.lehtinen @ nuori.fi
p. 041 545 0800