YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Yrittäjä Toni Forsblom on Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja.

Toni Forsblom Yrittäjägaalassa: Suomi tarvitsee jokaista yritystä

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Toni Forsblom kiitti Varsinais-Suomen Yrittäjägaalan juhlapuheessaan yrittäjiä ja taustavoimia. Hän toivoo, että vuoden 2024 Yrittäjägaala muistetaan talouden ja mielialojen käännekohtana.

– Olen saanut nyt toimia Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajana pian vuoden ajan. On ollut hienoa nähdä entistäkin lähempää ja syvemmin, miten hienoja varsinaissuomalaisia yrityksiä meillä on: yksinyrittäjiä ja pieniä ja isompia. Kaikki luomassa hyvinvointia Varsinais-Suomeen. Ihan jokaista Suomi tarvitsee, Toni Forsblom totesi Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa Logomossa lauantaina 26.10.

– Tuetaan kanssayrittäjiä ja ollaan ylpeitä ja onnellisia myös toisten menestyksestä, Forsblom sanoi.

Hän painotti puheessaan yhteisön merkitystä: kukaan ei pärjää yrittäjänä yksin. Hänen mukaansa yksi osoitus tästä ovat Suomen Yrittäjien sadat luottamushenkilöt, jotka tekevät paikallisyhdistyksissä työtä järjestömme ja oman kunnan elinvoiman ja jäsenyrittäjien eteen.

– Lämmin kiitos, että annatte aikaa yhteisen asiamme puolesta, Forsblom sanoi ja kiitti myös yrittäjäjärjestön työntekijöitä.

Yrittäjien perheenjäsenet ja muut läheiset ansaitsevat hänen mukaansa suurimmat kiitokset.

– Haluan nostaa esiin myös ne taustavoimat, jotka meidän ja teidän yrittäjien taustalla myötäelävät, tukevat ja niin ikään sopeutuvat. Mitä suurin kiitos teille yrittäjien perheille ja muille läheisille – omillenikin. Ilman teitä me emme voisi yrittää.

Suomen Yrittäjien tekemä työ näkyy tällä hetkellä Forsblomin mukaan esimerkiksi konkreettisesti maamme hallituksen historiallisen yrittäjämyönteiseksi kuvatussa ohjelmassa.

– Esitys paikallisesta sopimisesta on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Jos hallitusohjelman muutkin kasvua ja yrittäjyyttä edistävät kirjaukset viedään maaliin, voimme nyt orastavan talouskasvun edessä suhtautua pitkästä aikaa positiivisina tulevaisuuteen, Forsblom sanoi.  

Hän muistutti, että Varsinais-Suomessa on runsaasti eväitä talouskasvulle.

– Ulkopuolelta tulleiden mullistustenkin keskellä yrittäjät luovat uutta, muokkaavat tekemistään, sopeutuvat ja kehittävät. Ehkä muistamme tulevaisuudessa tämän vuoden 2024 Yrittäjägaalan alkusysäyksenä alueemme yritysten ja talouden positiiviselle pöhinälle, Forsblom katsoo.  

Suvi Uusitalo-Sirén