Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuva: Pixhill
26.8.2024 klo 14:28
Uutinen

Tuottajavastuu haltuun – Yrittäjä, osallistu webinaariin

Kymmeniä tuhansia uusia yrityksiä tuli jätehuollon tuottajavastuun piiriin, kun jätelainsäädäntö uudistui vuodenvaihteessa.

Jätehuollon tuottajavastuu koskee pakkauksia, akkuja ja paristoja, ajoneuvoja, sähkö- ja elektroniikkalaitteita, renkaita, paperia ja paperituotteita sekä tiettyjä kertakäyttöisiä muovituotteita (SUP). Näiden tuotteiden valmistajat, maahantuojat, etämyyjät ja pakkaajat vastaavat tuotteidensa jätehuollosta, kun tuotteet poistetaan käytöstä.

Tuottajavastuuta valvova Pirkanmaan ELY-keskus ja Suomen Yrittäjät järjestävät yhdessä infowebinaarin 10. lokakuuta. Webinaarissa kerrotaan muun muassa, mitä tuottajavastuu tarkoittaa ja keitä se koskee, miten tuottajavastuu hoidetaan ja miksi sen hoitaminen on tärkeää.

Asiantuntijoina webinaarissa puhuvat Suomen Yrittäjien lainsäädäntöasioiden päällikkö Tiina Toivonen ja Pirkanmaan ELY-keskuksen ylitarkastaja Milla Kolehmainen. Tunnin kestävässä webinaarissa on varattu aikaa myös keskustelulle. Lisätietoa tuottajavastuun infowebinaarista löytyy täältä.

Tuottajavastuusta ja sen hoitamisesta on saatavilla tietoa myös tuottajavastuu.fi-sivuilla.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus