12.5.2021 klo 08:42
Uutinen

Uusien hallituslaisten esittely: Sarianna Hietakangas, Länsi-Kate

”Perheeseemme kuuluu mieheni Esa ja Jackrusselinterrieri Sissi. Olemme muuttaneet noin neljä vuotta sitten Seinäjoelta Hollolaan.

Yritys Länsi-Kate Oy:n toimipiste on ollut jo kahdeksan vuotta Hollolan Kukonkoivussa. Länsi-Kate Oy on perheyritys, joka täyttää pian 50 vuotta. Toimiala on huopakatot ja vedeneristys. Toimimme ympäri Suomen työllistäen noin 15 henkilöä.

Harrastuksena on Talli Hietsut, jonka toimiala on ravihevosten omistaminen, kasvattaminen ja kilpailuttaminen. Kaksi vuotta sitten lopetimme oman valmennustoiminnan. Hevosemme asuvat eri paikoissa Suomessa sekä Ruotsissa.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandi (BBA). Olen kotoisin Helsingistä ja asunut sekä käynyt koulut Espoossa. Ulkomailla olen asunut vuosia, Ranskassa, Englannissa ja Espanjassa.

Ravivalmentajan työn ohessa opiskelin sisustussuunnittelijaksi. Tällä hetkellä harrastelen omien hevosten kanssa, teen sisustussuunnitteluprojekteja ja osa-aikaista toimistotyötä Länsi-Katteella.”

Yhdistys- ja hallitustoiminta on Sariannalle melko uutta. ”Tähän asti hevoset ovat vieneet suurimman osan ajastani ja energiastani. Nyt tilanteen muututtua on kiva tarttua uusiin haasteisiin. Organisoijan ja järjestelijän rooli on itselleni aika luontevaa ja ehkä toivoisin oppivani tästä hallitustyöskentelystä yhdessä tekemistä ja yhteisöllisyyttä.”

Miltä tuntui palata Suomeen ulkomailla vietetyn ajan jälkeen?

”Ulkomailla asumisen ja työskentelyn jälkeen menin Hartwall Areenalle töihin. Esimiehen kanssa tuli puhetta jostain Pekkasista ja oli pakko kysyä, että mitä ne on?? En muuten vieläkään yhtään Pekkasta käyttänyt.”