4.3.2020 klo 09:00
Uutinen

Uuteen jäsenpalveluun etsitään lisää mentoreita

Tammikuussa julkaistu Mentorisi.fi on jäsenille tarkoitettu palvelu, josta yrittäjä voi löytää ammattilaisen sparraamaan liiketoimintaansa. Palveluun rekisteröityneet mentorit ovat vahvoja osaajia, jotka haluavat jakaa oman kokemuksensa, tietonsa ja taitonsa mentoria etsiville yrittäjille.

Haluaisitko ryhtyä mentoriksi toiselle yrittäjälle?

Nyt etsitään mentoriyrittäjiä mukaan Mentorisi.fi-palveluun. Juuri sinun osaamistasi kaivataan!

Mentoreiksi toivotaan ammattilaisia, joilla on vahvaa osaamista tietyllä alueella. Mentoreiden ei tarvitse olla yrittäjiä. Mentori toimii kuuntelijana, sparraajana tai valmentajana. Hyvä mentori ei anna valmiita ratkaisuja, vaan ohjaa, neuvoo, kritisoi ja kyseenalaistaa, sekä haastaa mentoroitavan.

Mentorina toimiminen on arvokas kokemus, josta mentorit ovat saaneet aitoa auttamisen iloa sekä uusia ajatuksia ja ideoita myös omaan liiketoimintaansa.

Mentorilta ei haeta työtä eikä mentorin tehtävä ole välittää työtä. Hänen tehtävänään on vain jakaa oma kokemuksensa ja tietonsa, ei tehdä päätöksiä mentoroitavan puolesta tai ohjata tätä vahvasti johonkin tiettyyn suuntaan.

Tutustu palveluun ja ryhdy mentoriksi

Voit myös etsiä itsellesi sopivimman mentorin

Yrittäjien Mentorisi.fi-jäsenpalvelu tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville vaivattoman mahdollisuuden mentorin löytämiseen. Itselle sopivaa mentoria voi etsiä tämän osaamisalueen, toimialan ja alueen perusteella. Mukana on myös vantaalaisia mentoreita.

Etsi mentoreita täältä