5.11.2023 klo 16:06
Uutinen

Crimppi on vuoden maakunnallinen yritys Rannikko-Pohjanmaalla

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät on valinnut Crimppi Oy:n vuoden maakunnalliseksi yritykseksi. Yritys tunnetaan ennen kaikkea johdin- ja valokuitusarjoista sekä sähkömekaniikan kokoonpanopalveluista. Crimppi vastaanotti palkinnon lauantaina 4.11. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien vuosittaisessa yrittäjäjuhlassa Vaasassa.

Crimppi on kasvanut pienestä yhtiöstä Suomen suurimmaksi johdinsarjatehtaaksi ja kansainvälisesti toimivaksi konserniksi. Markkinoiden laajentuessa yhtiö on avannut tehtaat Suomen lisäksi Kiinaan ja Kroatiaan. Uutta tehdasta suunnitellaan parhaillaan Baltiaan.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät korostaa yrityksen panostuksia laatuun ja kasvuun. Puheenjohtaja Magnus Sundellin mukaan Crimppi on esimerkillinen yritys, kun kyse on kasvusta.

– Kannustamme aina yrityksiä kasvamaan rohkeasti kuten Crimppi on loistavin tuloksin tehnyt. Erityisen iloisia olemme siitä, että yhtiö on rivakasta kasvusta huolimatta ollut uskollinen kotipaikkakunnalleen. Hyvänä osoituksena tästä on Vaasan Runsorissa sijaitseva tehdas, jota on laajennettu vuosien varrelle useaan kertaan, Sundell sanoo.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Hippi Hovi nostaa puolestaan esiin yrityksen panostukset vastuullisuuteen ja henkilökunnan hyvinvoinnin. Crimppi etsii toimintaansa jatkuvasti uusia ympäristömyönteisiä ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa ja toimittajiensa kanssa. Paitsi ett yritys tehostaa syntyvän jätteen lajittelua, kierrätystä ja vähentämistä sekä päästöjen ja energiankulutuksen hallitsemista, yritys huolehtii myös henkilöstöstään.

– Crimpin kansainvälisessä työympäristössä yhdistyvät monet eri kulttuurit. Henkilökohtaiset ja työtehtävään liittymättömät ominaisuudet kuten etnisyys, sukupuoli tai uskonto eivät vaikuta yrityksessä henkilön kohteluun. Yritys on sitoutunut ihmisoikeuksien kunnioittamiseen ja ympäristönsuojeluun ja toimii samoilla periaatteilla kaikilla tehtaillaan. Crimppi on arvojohdettu yritys, kiteyttää Hovi.

Crimpin toimitusjohtaja Timo Harri on iloinen palkinnostaja korostaa henkilökunnan merkitystä menestystarinassa.

– On hienoa, että Seppo Hujasen ja Eeva-Riitta Mansikkamäen alulle panema ja Arto Laineen ja minun jatkama työ huomioidaan tällaisella tunnustuksella. Meillä on aina ollut hyvä ja luotettava tiimi, jonka ympärille on voinut rakentaa kaikkea uutta ja innostavaa, Harri sanoo.