25.10.2022 klo 11:28
Uutinen

Vaikuttajan paikkoja auki – Hae Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitukseen tai vaalivaliokuntaan

Haluatko olla mukana edistämässä yrittäjyyttä ja kehittämässä Varsinais-Suomen Yrittäjien toimintaa? Haku Varsinais-Suomen Yrittäjien merkittäviin luottamuspaikkoihin on auki!

Haemme nyt Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitukseen jäseniä erovuorossa olevien tilalle. Odotamme hakijoilta vaikuttamiskykyä ja -halua sekä kehittämisestä innostunutta otetta. Toivomme myös, että olet aktiivinen ja näkemyksellinen sekä tunnet ja ymmärrät yrittäjyyttä.

Odotamme myös sitoutumista sekä politiikan, vaikuttamistyön ja elinkeinopolitiikan tuntemusta, järjestöosaamista ja järjestön strategisten asioiden ymmärrystä sekä ihmissuhde- ja viestintätaitoja sekä intoa työskennellä maakunnallisten asioiden parissa.

Sinulle tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamisen aitiopaikalle edistämään yrittäjien asiaa sekä valmiit verkostot sekä maakunnallisella että valtakunnallisella tasolla.

Lähetä hakemus sunnuntaihin 20.11. mennessä oheisen linkin kautta.

Vaalivaliokunnan jäsenyys

Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunnan tehtävänä on valmistella henkilövalintoihin ja palkitsemisiin liittyviä esityksiä mm. hallitukselle sekä aluejärjestön vuosikokoukselle. Valiokunnassa pääset vaikuttamaan siihen, mitkä yritykset ja ketkä yrittäjät palkitaan Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa. Vaalivaliokunnan tehtävänä on myös valmistella vuosikokouksen henkilövalintoja, kuten aluejärjestön hallituksen kokoonpanoa.

Jos kiinnostuit vaalivaliokunnan jäsenen tehtävästä, jätä hakemus ao. linkin kautta viimeistään sunnuntaina 20.11.

Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokous 8. joulukuuta

Valinnat hallituksen ja vaalivaliokunnan jäsenistä tehdään vuosikokouksessamme jouluun 8. päivä. Hallitukseen ja vaalivaliokuntaan valittujen kausi alkaa heti valinnasta.

Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunta käsittelee määräpäivään mennessä tulleet hallituksen jäsenyyshakemukset, ja tekee niiden pohjalta vuosikokoukselle esityksen vuoden 2023 hallitukseksi. Ehdokkaaksi voi asettua vielä vuosikokouksessakin. Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitus käsittelee vaalivaliokuntaehdokkaat ja valmistelee esityksen vuosikokoukselle.

Varsinais-Suomen Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien alueellinen etu- ja palvelujärjestö. Varsinais-Suomen Yrittäjiin kuuluu noin 7500 varsinaissuomalaista yritystä 33 paikallisyhdistyksessä. Olemme osa Suomen Yrittäjät -keskusjärjestöä. Lisätietoa osoitteessa yrittajat.fi/varsinaissuomi.

Lisätietoja:

Toimistoassistentti ja vaalivaliokunnan sihteeri Hanna Anttalainen, p. 044 556 7622, hanna.anttalainen@yrittajat.fi

Toimitusjohtaja Hanna Munter, p. 044 296 9071, hanna.munter@yrittajat.fi