YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

25.9.2024 klo 12:41
Uutinen

Vaikuttamistyö ja verkostot: Yhteistyöllä vahvempi Jyväskylä

Jyväskylän Yrittäjien hallitus on jälleen toteuttanut vuosittaiset tapaamisensa Jyväskylän kaupungin valtuustoryhmien kanssa. Tämän vuoden kohtaamiset ovat olleet erityisen onnistuneita ja olemme iloisia saadessamme kertoa, että meidät otettiin joka ryhmässä lämpimästi vastaan. Keskustelut käytiin rakentavassa hengessä ja tilaisuuksissa korostui vahva yhteinen ymmärrys siitä, että yhteistyöllä voimme luoda Jyväskylästä paremman paikan sekä yrityksille että kaupungin asukkaille. 

Tavoitteenamme on vahvistaa Jyväskylää paikkana, jossa yritykset voivat menestyä ja kasvaa, samalla kun varmistamme, että kaupungissa riittää työpaikkoja ja verotuloja julkisten palveluiden ylläpitämiseksi. Yhteistyön merkitys ei siis voi olla liikaa korostettu – valtuuston tekemät päätökset vaikuttavat suoraan paikallisiin yrityksiin. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että yrittäjien ääni ja tarpeet tulevat kuulluiksi. 

Ole yhteydessä – tule yhdessä vaikuttamaan 

Jos sinulla on ajatuksia, ideoita tai kehitysehdotuksia, älä epäröi olla yhteydessä Jyväskylän Yrittäjien hallitukseen. Viemme mielellämme yrittäjien viestin eteenpäin päättäjille ja edistämme paikallista yritysilmapiiriä.

Verkostojen vahvistaminen ja yhteistyökumppanit 

Vaikuttamistyömme ei rajoitu pelkästään kaupunginvaltuustoon. Syyskuussa tapasimme myös ELY-keskuksen vastuualuejohtajan Pirkko Melvillen ja kehittämisasiantuntija Päivi Hamaruksen. Keskustelu oli erittäin antoisa ja saimme sovittua, että tulemme jakamaan tietoa ELY-keskuksen yrityksille tarjoamista palveluista tulevissa tapahtumissamme sekä uutiskirjeissä.

Lisäksi tapasimme SuurJyväskylän lehden päätoimittaja Sami Rahkosen, joka oli kiinnostunut tekemään tiivistä yhteistyötä Jyväskylän Yrittäjien kanssa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuoda esiin paikallisten yrittäjien näkemyksiä ja tarinoita laajemmin mediassa.

Olimme myös kaupungin edustajien kanssa yhdessä suunnittelemassa perinteistä Samassa Veneessä -tapahtumaa, joka järjestetään 8.11.2024. Tapahtuman tarkoituksena on esitellä Jyväskylän kaupungin tarjoamia palveluja yrityksille, sekä tuoda esiin palveluiden takana olevia ihmisiä. Tämä on erinomainen tilaisuus yrittäjille kohdata kaupungin virkamiehiä matalalla kynnyksellä ja hyvässä hengessä. Tapahtumassa voi keskustella kaupungin toiminnasta ja löytää uusia tapoja yhteistyön syventämiseksi.

Samassa Veneessä -tapahtuma toimii yrittäjien ja kaupungin kohtaamispaikkana, ja se on rakentunut vuosi vuodelta merkittäväksi verkostoitumisen tilaisuudeksi, jossa paikallisten yrittäjien ääni kuuluu. 

Tapaamiset jatkuvat 

Syksyn aikana meillä on vielä monia tapaamisia eri sidosryhmien kanssa ja pyrimme jatkamaan aktiivista vaikuttamistyötä. Tapaamiset eri tahojen kanssa jatkuvat säännöllisesti läpi vuoden ja näissä kohtaamisissa pyritään aina löytämään ratkaisuja ja edistämään yrittäjämyönteistä ilmapiiriä Jyväskylässä. Yhdessä voimme varmistaa, että Jyväskylä säilyy elinvoimaisena ja houkuttelevana paikkana yrityksille ja asukkaille. 

Pidetään yrittäjien ääni kuuluvilla – vaikuttamalla yhdessä! 

– Jyväskylän Yrittäjät