YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuvassa Reijo Kujala
22.10.2024 klo 12:02
Uutinen

Valon pilkahduksia syksyyn!

Moikka yrittäjät! 

Tässä Yrittäjät Valokeilassa -uutiskirjeessä keskitymme kertomaan jo, miten tulevaa vuotta valmistelemme toimintaa ja kehittämistä täynnä olevan vuoden jatkoksi. Pimenevien päivien vastapainoksi tulevan suunnitteleminen onkin mielenkiintoista. 

Yhdistyksen syyskokous on tuota pikaa eli keskiviikkona 27.11. paikkana Kissanviikset. Nostan tässä yhteydessä hallituksen kokoonpanon täydentämisen tarpeen. Strategian toteutus lähti tänä vuonna suunnitelmien mukaan liikkeelle ja teemme työtä kehittääksemme asioita myös ensi vuonna. Haluamme tuottaa jäsenistölle parempia palveluita ja lisätä vuorovaikutteista yhteisöllisyyttä. Kaksi tärkeää painopistettä tulevassa ovat viestintä ja jäsenpalvelut. Viestinnän merkitystä ei voi koskaan ylikorostaa. Hyvällä viestinnällä siihen voi kuitenkin vaikuttaa. Oletko sinä se, joka haluat tulla mukaan viestintäryhmäämme tuomaan oman osaamisesi? Jäsenpalvelut tulevat olemaan yksi merkittävä toiminnan kulmakivi. Tiedostamme hyvin, että yhdistyksen arvona yrittäjille on tuottaa palveluita, joita yrittäjät haluavat. Esimerkkeinä voi mainita yrittäjien näkyvyyden lisääminen tai jäsenetujen kehittäminen. Tähän kehittämiseen tarvitaan lisää resursseja. Oletko sinä se, joka haluat tulla mukaan kehittämään jäsenpalveluita? 

Syyskokous on paikka, jossa tehdään henkilöstövalinnat. Nyt on sinun aikasi vaikuttaa. Jos hallitustyö mietityttää, haemme myös työryhmiimme jäseniä, jotka haluavat tehdä työtä jäsenistön eteen. Ilmaise halukkuutesi tulla mukaan ja kurkistamaan toimintamme sisälle. Jäsenille lähetetään erillinen kutsu syyskokoukseen. 

Sidosryhmien tapaamisia olemme jatkaneet syksyn aikana. Keskustelut ja tulokset ovat olleet todella hyviä. Kaikilla on ilo tehdä asioita yhteisten tavoitteiden eteen. Yhtenä konkreettisena asiana on, että tässä ja tulevissakin uutiskirjeissä on linkki kaupungin hankintoihin ja pienhankintoihin. Näin yrittäjillä on vaivaton tapa pitää itsensä ajan tasalla kaupungin tulevista hankinnoista. 

Iltojen pimentyessä tarjoamme valon juhlaa. 2.11. järjestämme yhdessä Jyväskylän alueen yhdistysten kanssa Halloween-henkisen tapahtuman Albassa. Samalla se toimii myös pikkujoulujen viettona. Luvassa on erinomaista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja iloista yhdessäoloa. Kun tämä kirje saavuttaa sinut, on viimeinen hetki ilmoittautua. Moni on sen jo tehnytkin. 

Toivotan hyvää syksyn aikaa. Valon pilkahdukset jo näkyvät elinkeinoelämän piristymiseksi. Jospa se siitä😊. 

Kuvassa Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja 2024 Reijo Kujala
Reijo Kujala