Hillevi Kinnusen kahvila myydään
Hillevi Kinnunen leipoi kaikki kahvilan tuotteet itse.
10.5.2023 klo 12:39
Uutinen

Vappumunkeistaan kuuluisaksi tullut yrittäjä Hillevi Kinnunen kertoi Facebookissa suru-uutisen – ”Kiitos kaikesta”

Yli 20 vuotta Helsingissä toimineen Cafe Brahen jatko on vaakalaudalla. Yrittäjä Hillevi Kinnunen kertoi Facebookissa sairastuneensa vakavasti.

”Hei, taas on uusi viikko, ikäviä uutisia. Cafe Brahe pitää myydä. Olen sairastunut vakavasti. Saa käydä kurkkimassa ostomielessä. Kiitos kaikesta. T.Hillevi.”

Tuore julkaisu on kerännyt satoja reaktioita ja kymmeniä kommentteja Cafe Brahen Facebook-sivulla.

Hillevi Kinnunen on pitkän linjan kahvilayrittäjä, jonka ensimmäinen yritys oli Lönkan grilli Lönnrotinkadulla Helsingissä. Cafe Brahea hän on emännöinyt 23 vuoden ajan.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Helsingin Sanomien mukaan Kinnusen kahvila oli vielä tositoimissa Britannian kuninkaallisten kruunajaisten aikaan. Facebookissa aktiivinen Kinnunen kertoi tuolloin tulevansa leipomaan pullia ennen kruunajaisten alkamista.

Kerroimme viime vuoden huhtikuussa Kinnusen vappukiireistä. Hänen kahvilansa leipoi noin 1500 munkkia vapun viettäjille. Kinnunen on viime vuosina myynyt suosituimpia sesonkituotteitaan verkon välityksellä. Yrittäjä kertoi leipovansa jokaisen munkin omin käsin.

– Se on vegaaninen, iso ja pehmeä. Kai siinä on jotain niin hyvää, että niitä vuodesta toiseen menee paljon kaupaksi, Kinnunen kertoi kovan kysynnän syyksi.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Pauli Reinikainen