Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

26.8.2024 klo 14:07
Uutinen

Varsinais-Suomen neuvontakumppanihaku alkaa 1.9. – tutustu eri kumppanuuden muotoihin

Haluaisitko syventää Yrittäjien kanssa tehtävää yhteistyötä? Varsinais-Suomen Yrittäjät on luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani, jonka kanssa toimiminen on mutkatonta.

Panostamme kaikissa kumppanuuksissamme siihen, että yhteistyöstä hyötyvät sekä kumppaniyritys, järjestö että jäsenemme. Kiinnostaa sinua sitten kaupallinen kumppanuus tapahtumien ja markkinointiviestinnän muodossa tai neuvontakumppanuus osana timanttista jäsenpalveluamme, ota yhteyttä! Seuraavaksi esittelemme Varsinais-Suomen Yrittäjien kumppanuusmuotoja. 

Avoin neuvontakumppanihaku on nyt alkanut!

Varsinais-Suomen Yrittäjät tarjoaa yrittäjäjärjestön laajinta ja monipuolisinta neuvontapalvelua jäsenilleen. Kyseessä on jäsenelle maksuton neuvontapalvelu, jonka kautta yrittäjä saa puhelimitse ensivaiheen neuvontaa. Neuvontakumppanimme ovat sitoutuneet Varsinais-Suomen Yrittäjien arvoihin ja eettisiin ohjeisiin. Vastineeksi tehdystä neuvonnasta kumppanit saavat mm; mahdollisuuden toimia osana kumppaniverkostoa, merkittävää näkyvyyttä, Yrittäjät-brändin vahvan suosituksen, lämpimiä liidejä ja potentiaalisia asiakkaita neuvontapuheluiden myötä.

Täytä hakemus ja hae Varsinais-Suomen Yrittäjien neuvontakumppaniksi. Avoin haku on auki koko syyskuun 1.9.–30.9. 

Varsinais-Suomen Yrittäjien nykyisinä neuvontakumppaneina toimivat: Yrittäjäkassa, Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO, Eversheds Sutherland, Tagomo Digital, Yrityspörssi, Yrityskauppakumppani, Tilitoimisto Aarnio, Serenum sekä Airuet. 

Vuoden 2025 kumppanuusneuvottelut alkavat – haluatko kaupalliseksi kumppaniksemme?

Tapahtumakumppanuus: Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestää vuosittain useita jäsenyrittäjille ja kaikille avoimia tapahtumia. Lähes kaikkiin tapahtumiin on mahdollista hakeutua kaupalliseksi kumppaniksi. Tarjoamme kumppanille näkyvyyttä sekä esiintymisaikaa osana tapahtuman ohjelmaa. Saatava näkyvyys riippuu tapahtuman luonteesta.

Viestintä- ja markkinointikumppanuus: Haluaisitko ostaa mainostilaa Varsinais-Suomen Yrittäjien kanavista? Kauttamme tavoitat varsinaissuomalaiset yrittäjät kohdennetusti ja tehokkaasti. Periaatteemme on, että myymme mainostilaa kumppaneille, jotka jakavat lähtökohtaisesti Yrittäjien yhteiset arvot ja periaatteet. Mainostilaa ei ole hinnalla pilattu!

Olethan yhteydessä

Inkeri Sundberg

kehittämispäällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät

Niina Pekkala

tapahtumakoordinaattori
Varsinais-Suomen Yrittäjät