9.5.2023 klo 12:33
Uutinen

Vastuullinen yritystoiminta Pohjois-Karjalassa -hankkeen projektipäälliköksi Gyöngyi Mátray

Pohjois-Karjalan Yrittäjien Vastuullinen yritystoiminta Pohjois- Karjalassa -hankkeessa aloittaa 1.6.2023 projektipäällikkönä Gyöngyi Mátray.

Gyöngyi on koulutukseltaan filosofian maisteri ja suorittanut mm. Saksassa vihreän siirtymän valmentajakurssin. Hän on toiminut viime vuosina yrittäjänä vastuullisuuden edistämiseen liittyvissä projekteissa. Häneltä löytyy aikaisempaa projektipäällikkö kokemusta ja hän on johtanut useita kansainvälisiä projekteja.

  • Kiertotalous ja tuotteiden hiilijalanjäljen seuranta, oikean tuotantoketjun rakentaminen ja vastuullisesti toimivien yhteistyökumppaneiden valinta ovat yrityksemme, Ecotelligentin perustana, jonka olen rakentanut osaavan ja motivoituneen tiimin kanssa. Kaikkiaan liiketoiminnan vastuullisuusaspektien huomioiminen on minulle yksi yritystoiminnan lähtökohtia ja koen, että on tärkeää luoda konkreettisia malleja, joiden kautta yritykset pystyvät toteuttamaan vastuullisuusperiaatteita käytännössä. 

Gyöngyi odottaa innolla projektin aloitusta. – Yrityksessäni muu tiimi ottaa vastuulleen toiminnot ja pääsen keskittymään täysillä Vastuullisuuden kehittämisohjelmaan.