YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

26.10.2024 klo 17:30
Uutinen

Vuoden elinvoiman edistäjä on Taivassalon kunnanjohtaja Sanna Häkli

Varsinais-Suomen Yrittäjät huomioi Taivassalon kunnanjohtaja Sanna Häklin vuoden 2024 elinvoiman edistäjä -palkinnolla.

Varsinais-Suomen Yrittäjien myöntämän Elinvoiman edistäjä -palkinnon kriteereinä ovat yhteistyö yrittäjien paikallisyhdistyksen kanssa, yritysten toimintaedellytysten edesauttaminen, yritysilmapiirin pitäminen avoimena ja luottamuksellisena sekä elinkeinoelämän ja yritysten tarpeiden tunnistaminen.

– Tänä vuonna olemme painottaneet uusien soten jälkeisten elinvoimakuntien roolia, ja palkinnon saanut Sanna Häkli on tuonut Taivassalon elinvoimatyöhön heti ensimmäisenä työvuotenaan täysin uutta draivia, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

Elinvoiman edistäjä -tunnustus luovutettiin vastaanottajalleen yllätyksenä Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa Logomossa lauantaina 26.10.

– Varsinais-Suomessa kuntien ja yrittäjien yhteistyö on sujuvaa ja monilla mittareilla maan parasta, Hanna Munter totesi gaalassa palkinnon luovuttamisen yhteydessä.

Taivassalon kunta on Sanna Häklin johdolla Munterin mukaan sitoutunut tukemaan ja vahvistamaan paikallista elinkeinoelämää.

– Kunnan toiminnassa huomioidaan yritysvaikutuksia säännönmukaisesti ja pohditaan aktiivisesti toimia elinvoiman edistämiseksi. Taivassalon elinvoimatyöhön on todella puhallettu lisää vauhtia ja se näkyi myös Yrittäjien Kuntabarometrin parantuneina tuloksina, Munter perusteli.

Säännöllisten tapahtumien ja yritysvierailujen lisäksi kunta tekee aktiivista yhteistyötä yrittäjäjärjestön kanssa. Konkreettisiin toimiin on ryhdytty: keväällä aloitettiin säännölliset Kutsu kunta kylään -yritysvierailut. Lisäksi Taivassalon kunta avasi ostolaskudatansa kesällä. Myös hankintakalenteri on otettu käyttöön syksyllä.

– Taivassalo on myös kärkikahinoissa, kun vertaillaan mitkä alueemme kunnat hankkivat tavaroita ja palveluja eniten oman kuntansa yrityksiltä, Munter sanoo.

Suvi Uusitalo-Sirén