Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

28.8.2024 klo 14:42
Uutinen

Y-Tube-videokilpailu 2024 kutsuu nuoria mukaan – esittele keinoäly yrittäjän apuna tai haasteena

Viestintä ja markkinointi kuuluvat kiinteästi yritystoimintaan. Uudenmaan Yrittäjät kutsuu nuoria tekijöitä näyttämään osaamistaan ja opettelemaan lisää Y-tube -videokilpailussa. Esitä sanomasi houkuttelevasti ja purevasti! Kerää ryhmä tekijöitä, roolita, suunnittele, käsikirjoita, kuvaa ja viimeistele. Parhaat videot ja yleisön suosikit palkitaan hyvillä palkinnoilla!

Uudenmaan Yrittäjät käynnistää jälleen Y-Tube-videokilpailun. Se starttaa 1. syyskuuta ja jatkuu 15. lokakuuta asti. Tänä vuonna teemana on “Keinoäly yrittäjän tukena ja/tai riesana”.

Kilpailu on suunnattu ala- ja yläkouluikäisille nuorille Uudellamaalla, ja sen tarkoituksena on innostaa nuoria tutustumaan yrittäjyyden, viestinnän ja markkinoinnin maailmaan. Osallistua voivat niin yksilöt kuin ryhmät.

Kilpailutehtävä on luoda naseva video, jolla on sanoma

Kannustamme kilpailulla nuoria tutkimaan, miten keinoäly vaikuttaa eri yrittäjyysaloihin ja millaisia mahdollisuuksia tai haasteita se voi tuoda mukanaan. Tehtävänä on luoda lyhyt video, joka pohtii keinoälyn roolia yrittäjyydessä.

Videot voivat sisältää esimerkiksi haastatteluja, animaatioita, sketsejä tai dokumentaarityylistä kerrontaa. Tärkeintä on, että video herättää ajatuksia ja esittää sanoman houkuttelevasti ja purevasti!

Opettajille ja nuorille: Tehkää yhdessä kouluissa!

Kilpailu sopii erinomaisesti osaksi koulujen yrittäjyysopintoja ja voidaan yhdistää useisiin eri oppiaineisiin.

Opettajille on tarjolla ohjeita ja kysymyksiä keskustelun tueksi. Videon tekeminen on loistava tilaisuus nuorille oppia tiimityöstä, ongelmanratkaisusta ja luovasta ilmaisusta.

Palkinnot ja osallistuminen

Kilpailun parhaat palkitaan rahapalkinnoin molemmissa sarjoissa. Uutena lisäpalkintona yläkoulusarjassa on Pasi Raution myynnin ja asiakaspalvelun kurssi koululle, joka lähettää eniten osallistujavideoita.

Näin osallistut

1. Valitse yrittäjyysala, johon keskityt videossasi.

2. Tutki, miten keinoäly vaikuttaa valitsemaasi alaan.

3. Suunnittele, käsikirjoita, kuvaa ja editoi enintään 60 sekunnin mittainen video.

4. Lähetä videosi piilotettuna YouTube-linkkinä viimeistään 15.10.2024 osoitteeseen sanna.sassi@yrittajat.fi.

Jaa tietoa ja innosta nuoret mukaan!

Kaikkia yrittäjäyhdistyksiä ja yrittäjiä kannustetaan jakamaan tietoa kilpailusta omissa verkostoissaan ja somekanavissaan. Markkinointimateriaalit – kuten videot, julisteet ja bannerit – löytyvät verkosta.

Katso kilpailusta kertova video täältä >>

Lue lisää kilpailusta täällä >>

Hae kilpailun markkinointimateriaalit täältä >>

Lisätietoja: Sanna Sassi, sanna.sassi@yrittajat.fi