Yksinyrittäjäakatemia Stadi 2024.
24.10.2023 klo 16:48
Uutinen

Yksinyrittäjäakatemia VERKKO starttaa tammikuussa – Suorita yrittäjyyden ammattitutkinto verkossa

Hei yksinyrittäjä, kaipaisiko bisnes buustia ja verkostot uusia yrittäjäystäviä? Yksinyrittäjäakatemia VERKKO on Helsingin alueen yksinyrittäjille suunnattu maksuton koulutus, joka tähtää yrittäjyyden ammattitutkintoon. Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin Yrittäjien, Opineo Oy:n ja Etelä-Savon ammattiopisto Esedun kanssa.

Duunista bisnekseen ja bisneksestä kasvuun – hae mukaan 25.1.2024 alkavaan Yksinyrittäjäakatemiaan ja suorita yrittäjyyden ammattitutkinto maksutta verkossa! Yksinyrittäjäakatemiassa opiskellaan omaa yritystä kehittäen alansa parhaiden kouluttajien, henkilökohtaisen mentorin sekä muiden opiskelijoiden tarjoaman vertaistuen avulla. Koulutuspäivät toteutetaan verkossa noin kerran kuukaudessa. Vuoden jälkeen sinulla on vahva osaaminen yrittäjänä, työkalut yrityksen kasvuun, liuta yrittäjäystäviä sekä yrittäjyyden ammattitutkinto.

Yksinyrittäjäakatemian paikat täyttyvät nopeasti, eli koulutukseen kannattaa hakea ajoissa mukaan. Hakemuksia otetaan vastaan jopa 25.1.2024 asti, jos avoimia paikkoja vielä riittää.

Miksi juuri Yksinyrittäjäakatemia?

  • Maksuton koulutus toteutetaan 25.1.–12.12.2024 oppisopimuskoulutuksena omassa yrityksessä työskennellen.
  • Online-toteutus mahdollistaa osallistumisen mistä päin tahansa.
  • Verkostot ovat akatemian sokeri ja suola. Koulutuksessa tutustut eri alojen yrittäjiin, saat vertaistukea sekä mahdollisia uusia yhteistyökumppaneita.
  • Akatemian kouluttajat ovat alansa parhaita. Lisäksi saat henkilökohtaisen mentorin tueksesi kehitystyöhön.
  • Koulutus tähtää yrittäjyyden ammattitutkintoon.

Akatemian kouluttajat

Akatemian kehittämispäivissä nähdään liiketoiminnan rautaisia ammattilaisia, jotka jakavat oppejaan ja auttavat yksinyrittäjiä löytämään menestyksen työkalut.

Petra Pulkkinen // Yksinyrittäjäakatemian perustaja ja yrittäjä, viestinnän opettaja

Yksinyrittäjäakatemian luotsi, yksinyrittäjien “äiti” Petra valaisee huoneen valovoimaisella energiallaan. Hänen missionaan on auttaa yksinyrittäjiä menestymään. Petra tunnetaan akatemian sydämenä ja yksinyrittäjien puolestapuhujana.


Johanna Paronen // Innostava yrityskouluttaja, yrittäjyyden ammattilainen, strategiavalmentaja

Yrityksen strategiaan ja yrittäjän hyvinvointiin erikoistunut kouluttaja Johanna Paronen saa opiskelijoilta kiitosta siitä, miten hän innostavalla otteellaan ja lämpimällä persoonallaan tekee aiheesta kuin aiheesta mielenkiintoisen oppimisprosessin. Pitkän linjan yrittäjyys on tehnyt Johannasta yritystoiminnan kehittämisen asiantuntijan ja kouluttajana hän haluaa jakaa tietotaitoaan kasvuhaluisille yksinyrittäjille.


Mika Kauppinen // Tilitoimisto NumerotON Oy:n pääomistaja, toimitusjohtajana kahdessa yrityksessä, lukuisia hallitustehtäviä

Mikalla riittää kokemusta ja näkemystä! Hän luotsaa käytännönläheisesti, mutta tehokkaasti yrittäjiä hinnoittelun, budjetoinnin ja talouden tärkeisiin saloihin. Mika on yrittäjänä kouluttautunut monipuolisesti ja tämänkin vuoksi todella ymmärtää opiskelevaa yrittäjää. Mikalla on taustallaan muun muassa seitsemän vuotta ulkoistettuna vuokrajohtajana kansainvälisistä yhtiöistä pienyhtiöihin.


Lisätietoa Yksinyrittäjäakatemiasta

Koulutusmaksu: Koulutus on maksutonta yrittäjän oppisopimuksella.
Koulutuspaikka ja -aika: Koulutus järjestetään päivisin (25.1.–12.12.2024) klo 9-15 verkossa (Zoom).
Järjestäjä: Koulutuksen järjestämisestä, hakeutumisesta ja oppisopimuksista vastaa Etelä-Savon Koulutus Oy
Koulutuspäivien anti:

  • Asiantuntijat luotsaavat ja ohjaavat teemoihin livenä verkossa
  • Tuottavaa ja mielekästä työskentelyä yhdessä muiden kanssa
  • Hyvät kehittämistyökalut yrityksen kehittämiseen

Yhteyshenkilö:
Petra Pulkkinen, Yksinyrittäjäakatemia
p. 050 535 2776

KUVA Yksinyrittäjäakatemia