5.9.2022 klo 10:00
Uutinen

Yrittäjä, miltä näyttää rahatilanne?

Kaupallinen yhteistyö: Fundu

Monen yrittäjän unelma kaatuu rahan puutteeseen. Erinomaisenkin liiketoimintaidean omaava yritys saattaa vajota pohjamutiin ainoastaan siksi, että tili on tyhjä. Tänä päivänä on kuitenkin olemassa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat matkalla kohti menestystä.

Hyvätkin johtajat tarvitsevat tukea etenemiseen ja yhtä lailla myös kannattavat yritykset kääntyvät rahoituksen puoleen.

Rahoitus on mahdollistaja yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Rahoitukselle voi tulla tarvetta esimerkiksi silloin, kun halutaan rahoittaa uusi investointi, täyttää pikaisesti kassavajetta tai kattaa yllättävä kulu.

Reaalivakuudeton yrityslaina auttaa rahoittamaan investoinnit ja hankkeet, kun taas laskurahoitus on nopea tapa parantaa yrityksen maksuvalmiutta.

Oikea aika rahoituksen hankkimiselle on silloin, kun rahalle on selkeä tarve ja käyttökohde. Sopiva aika voi siis olla vaikkapa ensimmäisten kolmen toimintakuukauden sisällä tai kymmenen toimintavuoden kuluessa.

Rahoitusta vaativa tilanne saattaa tulla koska tahansa, joten erilaisista rahoitusvaihtoehdoista on hyvä olla tietoinen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan yritykselle kannattaa hankkia rahoitus, kun sen toiminta näyttää kannattavalta tai se on jo osoittanut kannattavuutensa, mutta tarvitsee rahoitusta ollakseen entistäkin kannattavampi.

Rahoituksen hakemisen ei tarvitse olla hankalaa ja monimutkaista

Rahoituksen hakeminen voi tuntua työläältä prosessilta, joka tarkoittaa unettomia öitä ja paksuja paperipinoja. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla hidasta ja vaivalloista – eikä hyvistä yöunistakaan täydy luopua, kun prosessi sujuu mutkattomasti.

Fundun maksuttoman rahoitettavuustestin ansiosta rahoituksen hakeminen on sujuvampaa. Helpon rahoitettavuustestin tekeminen kestää ainoastaan 30 sekuntia, etkä tarvitse kuin yrityksen nimen tai Y-tunnuksen. Fundu arvioi tekoälypohjaisesti yrityksen rahoituskelpoisuuden ja saatte saman tien ehdotuksen jatkosta.

Fundu tekee yhteistyötä usean pankin ja pankkiryhmän kanssa. Fundun tavoitteena on varmistaa, että jokainen rahoituskelpoinen yhtiö saa tarvitsemansa rahoituksen.

“Onnistumisemme aste mitataan ensisijaisesti siinä, kuinka usein pystymme yrityksen rahoitusongelman ratkaisemaan yhteistyössä omistajiimme kuuluvan LähiTapiolan sekä lukuisten pankkikumppaniemme kanssa”, Fundulta kerrotaan.

Rahoitus antaa tukea tulevaisuudelle ja toimii ponnahduslautana menestyksen matkalla. Konsultoimalla Fundun rahoitusneuvojaa löydät oikean rahoitusratkaisun juuri sinun tarpeeseesi