11.8.2023 klo 06:26
Uutinen

Yrittäjä, muista Lähilauantai syyskuussa! – Tapahtuma kannustaa käyttämään lähipalveluja

Lähilauantaina voi taas osoittaa tukensa lähiseudun pienille yrityksille. Suomen Yrittäjien kampanja tukee paikallista yrittäjyyttä.

2. syyskuuta järjestettävä Lähilauantai muistuttaa oman kotikunnan tai -kaupungin palveluiden säilymisen tärkeydestä.

– Kannustamme kuntalaisia ostamaan läheltä, käyttämään paikallisia palveluja ja näin tukemaan paikallista yrittäjää, sanoo Suomen Yrittäjien kehittämispäällikkö Hannamari Heinonen.

– Mitä enemmän paikallisia palveluja käytetään, sitä paremmat toimintamahdollisuudet yrittäjillä on. Yritykset tuovat kuntaan verotuloja, työpaikkoja ja elinvoimaa, Heinonen jatkaa.

– Vasta silloin, jos yritykset katoavat katukuvasta, ruvetaan tajuamaan laajasti niiden merkitys, sanoo puolestaan johtaja Harri Jaskari Suomen Yrittäjistä.

Yrittäjät voivat osallistua 2. syyskuuta järjestettävään Lähilauantaihin vaikkapa markkinoimalla päivää omissa kanavissaan, verkkosivuillaan ja yrityksessään. Kolme päivää myöhemmin 5. syyskuuta vietetään myös Yrittäjän päivää.

– Yrittäjä voi tehdä erilaisia tarjouksia tai kampanjoita ja kutsua ihmisiä ostoksille. Nyt kannattaa ehdottomasti aktivoitua omalle yritykselle sopivalla tavalla, Hannamari Heinonen sanoo.

Lähilauantai järjestetään nyt kolmatta kertaa. Ensimmäinen tapahtuma oli keväällä 2021. 

Suomen Yrittäjät tarjoaa tapahtumalle alustan lahilauantai.fi-verkkosivun kautta. Täältä löytyvät kampanjan materiaalit yrittäjille, kuluttajille ja paikallisyhdistyksille.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus