YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

22.10.2024 klo 11:42
Uutinen

Yrittäjä, osaatko laatia kestävyysraportin? Ota yritysvastuun raportointi haltuun verkkokurssilla

Vastuullisuuden merkitys pienten yritysten liiketoiminnassa kasvaa.

Kestävyysraportti on konkreettinen teko yrityksen vastuullisuustyössä. Suomen Yrittäjien Yrittäjät-akatemia järjestääkin verkkokurssin yritysvastuun rakentamisesta ja raportoinnista. Kurssi on maksuton ja tarkoitettu Yrittäjien jäsenille.

Verkkokurssilla tarjotaan näkökulmia yritysvastuun toteuttamiseen, käydään läpi kestävyysraportoinnin perusteita ja sisältöä sekä itse raportin tekemistä.

Verkkokurssi on tarkoitettu yksin- ja työnantajayrittäjille. Kurssi koostuu asiantuntijavideoista, joiden avulla voi opiskella omaan tahtiin. Kouluttajina kurssilla toimivat Elon, Fennian ja Fortumin asiantuntijat sekä Sanna Kalliokoski Code of Conduct Companysta.

Lokakuun puolivälissä avautunut koulutus on avoinna 6. tammikuuta 2025 saakka. Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyy täältä.

Vastuullisuusajattelu

Elokuussa 2024 tehdyn Yrittäjägallupin mukaan vastuullisuusajattelun toiminnassaan huomioivien pk-yritysten osuus oli 74 prosenttia vastaajista.
Vastuullisuusajattelu on vahvimmillaan yli kymmenen henkeä työllistävissä yrityksissä (84 prosenttia) sekä toimialoista teollisuudessa (84 prosenttia) sekä kaupassa (79 prosenttia).
– Yritysten on hyvä muistaa, että asiakkaat, työntekijät ja sidosryhmät odottavat vastuullisuutta. Se on oikein mutta se on myös tärkeää koko arvoketjulle. Se avaa myös liiketoimintamahdollisuuksia ja luo kilpailuetua, Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kommentoi tuolloin tuloksia.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus