7.2.2024 klo 05:04
Uutinen

Yrittäjäkalenteri: Yksinyrittäjän voima – Uudenmaan Yrittäjissä menestyt yhdessä

Suomessa on 294 965 yritystä, joista 194 000 on yksinyrittäjiä – tämä on työelämän 2000-luvun merkittävin trendi. Yli puolet Suomen Yrittäjien jäsenyrityksistä on yhden henkilön yrityksiä. Uudenmaan Yrittäjät tarjoaa yksinyrittäjille monipuolisia palveluita ja tukiverkostoja. Niiden avulla pidät yrityksesi ajan tasalla – ja saat eväät ansaita enemmän.

Vahva yhteisöllisyys auttaa kehittymään ja jaksamaan
Uudenmaan Yrittäjissä et ole koskaan yksin. Jäsenenä pääset osallistumaan verkostoitumistapahtumiin. Rakennamme yhteisöä, joka tukee toisiaan ja jakaa kokemuksiaan vahvistaen näin paikallista yrittäjyyttä. Voit vaihtaa ideoita muiden yksinyrittäjien ja kaikkien yrittäjien kanssa Uudellamaalla tai maan laajuisesti oman valintasi mukaan. Seuraavat yksinyrittäjien omat tapahtumat ovat Yksinyrittäjäristeily ja Yksinyrittäjäpäivä maaliskuussa – lähde rohkeasti mukaan!

Asiantuntijapalvelut räätälöitynä sinulle
Tarjoamme osana Yrittäjät-ketjua laajan valikoiman asiantuntijapalveluita. Olipa kyse sitten lainsäädännöstä, verotuksesta tai markkinoinnista, asiantuntijamme auttavat sinua navigoimaan liike-elämän haasteissa. Yksinyrittäjänä saat erityistukea oman liiketoimintasi tarpeisiin Yksinyrittäjien omasta palvelunumerosta. Asiakirjapankista löydät valmiit sopimuspohjat moneen tilanteeseen.

Koulutukset ja tapahtumat – osaamisella enemmän euroja
Yrittäjien koulutuksissa puhutaan yrittäjää. Käytännönläheiset koulutuksemme auttavat sinua kehittämään liiketoimintaasi ja pysymään ajan tasalla alan muutoksista. Useat koulutukset ja tapahtumat ovat maksuttomia, ja maksulliset koulutukset pidetään jäsenyrittäjille kohtuuhintaisina. Vuoden mittainen Yksinyrittäjäakatemia mahdollistaa yksinyrittäjien verkostoitumisen samalla kun kehität liiketoimintaasi.

Kansallista voimaa ja edunvalvontaa
Uudenmaan Yrittäjät on sitoutunut tuomaan esiin yksinyrittäjien palvelutarpeita ja näkökulmaa osaamisen kehittämisestä omistajanvaihdoksiin ja byrokratiavaatimuksista terveys- ja hyvinvointipalveluihin. Suomen Yrittäjien vaikuttamistyön tuloksena yksinyrittäjien asema on merkittävästi parantunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Yhtenä esimerkkinä tästä on yrittäjien ja heidän perheidensä sosiaaliturva. YEL-kysymyksessä Yrittäjät peräänkuuluttaa järjestelmän kokonaisuudistusta.

Olethan jo mukana!
Verkostoituminen, asiantuntijapalvelut, edunvalvonta, koulutusmahdollisuudet, yhteistyökumppanien tarjoamat edut, tiedonvälitys ja yhteisöllisyys – isot hartiat mahdollistavat monipuolisen ja kattavan tuen.
Yksinyrittäjän voima on yhteisössä, ja Uudenmaan Yrittäjät tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osa vahvaa verkostoa.

Liity mukaan!