Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

29.8.2024 klo 15:54
Uutinen

Yrittäjän päivää juhlitaan pitkin viikkoa – tule mukaan tapahtumiin!

Yrittäjän päivää vietetään maakunnassa tänä vuonna erilaisissa tapahtumissa, joissa yrittäjät pääsevät juhlimaan, verkostoitumaan ja inspiroitumaan yhdessä.

Lappeenrannan Scandic Patriassa järjestetään 3.9. klo 17.00 alkaen Tekoälyilta. Illan aikana opit tekoälystä ja sen mahdollisuuksista yritystoiminnan kehittämisessä. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään yhteistyössä Business Millin, Kehyn, Wirma yrityspalveluiden, Kaakkois-Suomen TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu 2.9. mennessä.

4.9. klo 8.30 alkaen järjestämme yhdessä KPMG:n asiantuntijoiden kanssa Työoikeuden ja talouden ajankohtaisaamun. Tapahtumassa kuulet ajankohtaisimmat tiedot työlainsäädännöstä ja mm rahoituksesta. Maksuttomassa tilaisuudessa on tarjolla aamupalaa.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu 30.8. mennessä.

Imatralla järjestetään 4.9. klo 17.30 alkaen Yrittäjän päivän etkot. Paikkana on Osmos Cosmo´s Bar ja luvassa on innostavia paikallisyrittäjien puheenvuoroja, yhteistä ideointia kaupungin ja yrittäjien hyväksi sekä yllätys-show rennon ja idearikkaan illan päätteeksi. Tilaisuus on suunnattu imatralaisille yrityksille ja yritysten edustajille. Tarjolla pientä suolaista iltapalaa OC Barin tyyliin, tilaisuus on maksuton.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu 3.9. mennessä

Ruokolahdella pääset lenkkeilemään kunnanjohtajan ja muiden yrittäjien kanssa 4.9. klo 18 alkaen.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Lappeenrannassa Kurkipatsas seppelöidään Kirkkopuistossa 5.9. klo 11. Lappeenrannan Yrittäjien toimesta. Seppelöinnin jälkeen voit jäädä nauttimaan lounaasta omakustanteisesti.

Ilmoittautumista ei vaadita.

Lappeenrannan Yrittäjät juhlii 5.9. klo 18 alkaen 155 vuotista taivaltaan Rakuunamäellä. Illalliskortin hinta on 40 eur/henkilö. Juhlassa palkitaan ansioituneita yrittäjiä ja juhlitaan samanhenkisten kanssa, lämpimästi tervetuloa!

Katso ohjelma ja osta lippu 30.8. mennessä!

Lauantaina 7.9. vietetään valtakunnallista Lähilauantaita. Päivän tarkoitus on tukea paikallista yrittäjyyttä ja muistuttaa siitä, miten tärkeää on, että oman kotikunnan tai -kaupungin tarjolla olevat palvelut säilyvät lähellä myös tulevaisuudessa.

Yrittäjä – tule mukaan Lähilauntaihin!

Tartu markkinointimahdollisuuteen ja tule mukaan viettämään Lähilauantaita! Kerro somessa, verkkosivuillasi ja liikkeessäsi, että olet mukana. Luo halutessasi vaikkapa tarjous tai kampanja ja kutsu ihmiset ostoksille.

Täältä löydät materiaalit, joiden avulla voit innostaa ihmisiä mukaan.