Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

27.8.2024 klo 13:32
Uutinen

Yrittäjän päivän juhlaa ympäri Uuttamaata – monipuolista ohjelmaa ja tapahtumia yrittäjille!

Yrittäjän päivää vietetään Uudenmaan alueella tänä vuonna monipuolisesti eri yrittäjäyhdistysten järjestämissä tapahtumissa, joissa yrittäjät pääsevät juhlimaan, verkostoitumaan ja inspiroitumaan yhdessä. Ohjelmaa on tarjolla aamiaistapahtumista juhlaillallisiin ja yhteisöllisestä ideoinnista koko perheen aktiviteetteihin.

Järvenpäässä päivä käynnistyy Business BEYOND the Usual -aamiaistapahtumalla, jossa yrittäjät voivat nauttia aamiaisesta ja verkostoitua hyvän seuran parissa. Lohjalla puolestaan yrittäjät kokoontuvat aamukahveille, jossa myös kaupungin päättäjät ovat mukana keskustelemassa ja verkostoitumassa; Kirkkonummella aamukahveilla on kunnan ja työllisyysalueen ajankohtaiskatsausten lisäksi yrittäjille asiaa myös tulevista veromuutoksista.

Tuusulassa tarjolla on vapaamuotoinen brunssi Lammin Säästöpankin tiloissa, jossa yrittäjät voivat tulla oman aikataulunsa mukaan verkostoitumaan. Uudenmaan Yrittäjät palkitsee tilaisuudessa ansioituneen yrittäjyyskasvatuksen edistäjän. Hyvinkäällä Yrittäjän päivää juhlitaan elokuvateatteri Kinomassa, missä yrittäjät kokoontuvat nauttimaan elokuvaillasta poppareiden ja limujen kera.

Myrskylässä yrittäjät ja kunta järjestävät koko perheelle suunnatun tapahtuman, jossa seikkailurata, pomppulinna ja Sipi-pelle ystävineen takaavat hauskan päivän kaikille. Lapinjärvellä ideat lentävät, kun yrittäjät yhdessä koulujen oppilaskunnan ja kunnan johdon kanssa ideoivat maaliskuulle 2025 suunnattua tapahtumaa.

Loviisassa Yrittäjän päivää juhlitaan Kotkan Yrittäjägaalassa, jonne Loviisan Yrittäjät järjestävät yhteiskuljetuksen. Gaalassa palkitaan ansioituneita yrittäjiä ja nautitaan juhlallisesta illasta.

Porvoossa inspiroidutaan yrittäjätarinoista, kun kaksi paikallista ravintola-alan menestyjää, Niko Lehto ja Riku Stenros, jakavat matkansa haasteista ja menestyksestä. Vihdissä puolestaan järjestetään yrittäjäilta, jossa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja talouspoliittisista aiheista.

Sipoossa Yrittäjän päivä jatkuu juhlatunnelmissa vielä 6.9., jolloin Marco Bjurström ja Olli Ojanen jakavat omat oppinsa ja menestystarinansa päiväseminaarissa. Päivä huipentuu illan näyttävään Yrittäjägaalaan. Klaukkalassa juhlat jatkuvat 7.9. upeassa gaalassa, jossa yrittäjät nauttivat illallisesta, musiikista ja yllätysohjelmasta.

Tule mukaan juhlistamaan Yrittäjän päivää, verkostoidu kollegoiden kanssa ja inspiroidu uusista ideoista!

Löydät tapahtumatiedot ja mahdolliset ilmoittautumislinkit täältä >>