YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

3.10.2024 klo 06:32
Uutinen

Yrittäjät arjen apuna –tekoäly tuo uutta tehoa liiketoimintaan

Yrittäjän arki on täynnä haasteita, joissa aikaa ja resursseja kuluu paljon perusasioiden pyörittämiseen. Loka-marraskuussa Uudenmaan Yrittäjät järjestää jälleen muutaman tekoälyyn keskittyvän tapahtuman, jotka auttavat yrittäjiä hyödyntämään moderneja teknologioita liiketoiminnan kehittämisessä.

Tekoäly apuna yrittäjän arjessa

Tekoäly apuna yrittäjän arjessa -koulutuksessa Monikkosalissa Klaukkalassa opimme hyödyntämään tekoälyä käytännönläheisesti viestinnässä, raportoinnissa, myynnissä ja muutosjohtamisessa. Koulutuksessa käydään läpi tekoälyn mahdollisuuksia, rajoituksia ja testataan eri käyttötapoja yksin ja ryhmissä.

Kouluttajana on Jukka Saksi. Hän tutustuttaa meidät myös henkilökohtaisen GPT-assistentin luomiseen oman työn tehostamiseksi. Koulutuksen tavoitteena on tuottaa oivalluksia, uudenlaisia työtapoja, tehokkuutta, sekä hallinnan tunnetta työympäristön muuttuessa.

Noin viikko koulutuksen jälkeen tapaamme vertaistyöpajoissa, joissa aihekohtaisesti vaihdamme omia oivalluksia tekoälykokeiluissa tai tekoälyn käytössä.

Karoliina Partanen Lohjalla – tekoäly muuttaa työelämää

Tekoäly tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa ja menestyä pienille ja keskisuurille yrityksille siinä missä suuremmillekin. Marraskuussa Lohjan Laurentius-salissa järjestetään ”Uudistuva työelämä; muutosten keskellä kohti tulevaisuuden yrittäjyyttä” -tapahtuma. Yksi puhujista on Karoliina Partanen, AI Finland -tekoälyverkoston johtaja.

– Tekoäly on otettu hyvin vaihtelevasti käyttöön. Yleisesti ottaen sitä enemmän, mitä suurempi yritys kyseessä. Pk-yrityksissä ja mikroyrityksissä tilanne on vielä heikko. Toisaalta pienet yritykset voivat liikkua nopeammin ja halutessaan ottaa esimerkiksi generatiivisen tekoälyn valmissovelluksia nopeastikin käyttöön, Partanen sanoo.

– Pyrimme nostamaan Suomen ja suomalaisyritysten tavoitteita tekoälyn mahdollisuuksien valjastamisessa. Monilla aloilla tekoäly tulee tuomaan kilpailuetua, jota ilman on mahdoton pärjätä 5-10 vuoden päästä.
Partasen mukaan alkuun pääsemisessä ja tavoitteeseen pääsemisessä auttaa niin tiedon jakaminen kuin toinen toisistamme inspiroituminen.

Yrittäjän arkea tukemassa

Yrittäjien tapahtumissa saat käyttöösi uusinta tietoa ja pääset verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa. Tuomme esiin ajankohtaisia aiheita ja tarjoamme säännöllisesti ikisuosikkeja ajankohtaisella otteella. Koulutukset ovat yrittäjille räätälöityjä – tiiviitä ja konkreettisia.

Tule nyt mukaan oppimaan, miten tekoäly voi auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi.

Yrittäjien oma järjestö ja yrittäjyyden asiantuntija

Suomen Yrittäjät on suurin elinkeinoelämän järjestö Suomessa. Noin puolet jäsenyrityksistä on työnantajayrittäjiä ja puolet yksinyrittäjiä.

Yritys on jäsenenä aina paikallisyhdistyksessä, lähellä omaa arkeaan. Yrittäjänä saat koko Yrittäjät-ketjun palvelut ja edut käyttöösi sekä tuet yrittäjien ja yritysten eteen tehtävää edunvalvontatyötä.

Top 5 palvelut – Maksuton lakineuvonta – Verkosto – Tapahtumat ja koulutukset – Asiakirjapankki – Vaikuttamisväylä