15.9.2022 klo 10:31
Uutinen

Yrittäjien puheenjohtajaehdokkaat tentissä – Jäsen, lähetä oma kysymyksesi

Suomen Yrittäjien puheenjohtajaehdokkaat kohtaavat tiistaina 20. syyskuuta yhteisessä vaalitentissä. Myös jäsenet voivat esittää kysymyksiä.

Suomen Yrittäjien uusi puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa sekä valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valitaan 22. lokakuuta Tampereella järjestettävässä liittokokouksessa. Tällä hetkellä yrittäjäjärjestön puheenjohtajaehdokkaita on kolme: nykyinen puheenjohtaja Petri Salminen, nykyinen varapuheenjohtaja Anne Niemi sekä kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja Petri Roininen.

Kolmikko kohtaa tiistaina 20. syyskuuta vaalitentissä, joka järjestetään Suomen Yrittäjien järjestöfoorumin yhteydessä. Kello 17.30–18.30 järjestettävän vaalitentin juontaa Iltalehden uutispäällikkö, politiikan toimituksen päällikkö Juha Ristamäki. Tentti näytetään suorana Suomen Yrittäjien YouTube-kanavalla. Vaalitentti on myös myöhemmin katsottavana tallenteena.

Myös Suomen Yrittäjien jäsenet voivat esittää omia kysymyksiään ehdokkaille. Kysymykset voi lähettää 18. syyskuuta mennessä sähköpostilla Yrittäjämedioiden päätoimittaja Mikko Heinolle osoitteeseen mikko.heino (at) yrittajat.fi  Vaalitentissä jäsenten kysymykset esitetään nimettöminä.

Keskiviikkona 21. syyskuuta on vuorossa yrittäjäjärjestön varapuheenjohtaja- sekä valtuuston puheenjohtajaehdokkaiden vaalitentti kello 9-10.15. Varapuheenjohtajaehdokkaita ovat tällä hetkellä Jyrki Hakkarainen, Jukka Hurrila ja Jenni Parpala. Valtuuston puheenjohtajaksi on ehdolla Mari Laaksonen. Valtuuston varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Mikko Sundell ja Janne Vuorinen.

Keskiviikkona kello 9.00 alkava tentti näytetään suorana Suomen Yrittäjien YouTube-kanavalla, ja sen juontaa toimittaja Pauli Reinikainen. Myös tähän tenttiin jäsenet voivat lähettää kysymyksensä samaan sähköpostiosoitteeseen kuin puheenjohtajatentinkin osalta.

Toimitus
Toimitus